Σύνοδος Αφροδίτης – Δία, Στα μαγικά δίχτυα του έρωτα …


Η αχίλλειος πτέρνα όλων μας, όσο πετυχημένοι και αν είμαστε στην καριέρα μας, είναι η προσωπική και ερωτική μας ζωή, στην οποία θέλουμε να υπάρχει αρμονία, ισορροπία και αγάπη. Οι πραγματικές ευκαιρίες στον έρωτα συνήθως δεν είναι πολλές, γι’ αυτό και όταν εμφανιστεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε με χαρά.

Στις 30/04, πάνω στην Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη του Απριλίου, όπως συνέβη και στην Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου του 2021, η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία, αυτή τη φορά,  στους Ιχθύς (27ο 58’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία οι υποσχέσεις για σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα άλλα και στην καριέρα μας, θα είναι πολλές και τυχερές, ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς μέσα από αυτές θα βρεθούν άτομα τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε επαγγελματικά και να ξεχωρίσουμε.

Η τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ) καθώς και τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη συνόδου θα είναι στον Κριό την  01/03/2023.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ θα έχουν την τύχη να γνωρίσουν ανθρώπους που θα τους στηρίξουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να προκύψει μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, έστω αν για λίγο καιρό κάποιες από αυτές τις σχέσεις θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να ανέβουν κοινωνικά μέσα από τις φιλικές τους σχέσεις, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να δεχτούν και σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις από φιλικά τους πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα εισβάλει με εντυπωσιακό τρόπο στην ζωή τους και θα την αναστατώσει ευχάριστα.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στους Ιχθύς μόνο θετική θα είναι για αυτούς, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες ή να δεχτούν μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα απογειώσει την καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους, ενώ οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσουν ένα νέο έρωτα ο οποίος θα τους ανανεώσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!