Σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, Ήρθε η ώρα να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις μας


Στις προσωπικές μας σχέσεις, λειτουργούμε με βάση το θυμικό ή κάτω από το πρίσμα του υποκειμενικού, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές έχουμε την τάση να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων με αυστηρότητα, αλλά όχι τις δικές μας. Έρχεται όμως για όλους μας η στιγμή, που είναι απαραίτητο να δούμε τις σχέσεις μας με πιο αντικειμενική ματιά.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει, στις 28/03 η συνάντηση της Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου(21ο 44΄). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η λογική θα κυριαρχήσει του συναισθήματος, όσο ψυχρό και αν ακούγεται, είναι σημαντικό γιατί θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής μας σχέσης μετά από ώριμη σκέψη.

Επίσης, θα μας βοηθήσει να βάλουμε όρια στις επιθυμίες μας αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα , τα οποία αναγνωρίζουμε ότι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες μας. Από την άλλη πλευρά, θα δώσουμε εξαιρετικές συμβουλές στους φίλους μας που μπορεί να περνάνε δύσκολα στην προσωπική τους ζωή. Πολύ σημαντική θα είναι επίσης, η βοήθεια αυτής της όψης σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, καθώς θα μας βοηθήσει να  είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ από την άλλη πλευρά οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο υπόσχονται σταθερότητα.

Σε ότι αφορά την υγεία και την εμφάνιση μας, η όψη αυτή είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή για να προχωρήσουμε σε αισθητικές παρεμβάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα έχουν διάρκεια. Όσο για τις νέες σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες,  είναι πιθανό να υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ή να δημιουργούνται σχέσεις από οικονομικό συμφέρον, αλλά και σχέσεις στις οποίες τα μέλη τους δεν θα εκφράζουν τα συναισθήματα τους .

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σταθερές επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να μην υπόσχονται μεγάλα οικονομικά αποτελέσματα, θα τους προσφέρουν όμως την ασφάλεια και την σταθερότητα που αυτή τη στιγμή χρειάζονται. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ισχυρά πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον για προσωπικό τους όφελος ή να ξεκινήσουν μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας η οποία θα τους προσφέρει ασφάλεια.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να μεθοδεύσουν τις κινήσεις τους και να κάνουν αργά και σταθερά βήματα στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους, ενώ άλλοι είναι πιθανό να νιώσουν απογοητευμένη από την στάση τους συντρόφους τους και να απομακρυνθούν για λίγο συναισθηματικά. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση στην οποία δεν θα εκφράζουν πολύ εύκολα τα συναισθήματα τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να δώσουν άμεσες λύσεις στην δουλειά τους και να κρατήσουν τις αποστάσεις από τους συναδέλφους τους. Ενώ από την άλλη πλευρά, η σοβαρότητα με την οποία διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή θα είναι η αφορμή άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον να ζητήσουν τους λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή για να προχωρήσουν σε μια αισθητική παρέμβαση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!