Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, Υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας ;;


Η εξέλιξη στην ζωή μας έρχεται, όχι μέσα από την συνήθεια και την στασιμότητα, αλλά μέσα από τις αλλαγές, αυτό το βλέπουμε καθημερινά τόσο στην δουλειά μας, όσο και στις προσωπικές, φιλικές αλλά και ερωτικές μας σχέσεις. Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των ανθρώπων φοβούνται τις αλλαγές, γιατί τις περισσότερες φορές αυτές οδηγούν σε νέα άγνωστα μονοπάτια,  που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσουν.

Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εμάς, γι’ αυτό και  στις 12/06 που  η κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (16ο 53’), κάποιοι από εμάς θα οδηγηθούν σε μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές όχι μόνο στην ερωτική μας ζωή, αλλά και στις προσωπικέ μας σχέσεις. Σε κάποιους αυτή η όψη  μπορεί να φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα,  ο οποίος θα τους βγάλει από την συναισθηματική τους απομόνωση ή σε κάποιους άλλους μπορεί να προκαλέσεις ένα ξαφνικό χωρισμό, από μια σχέση που φαινομενικά έμοιαζε ιδανική .

Από την άλλη πλευρά, μια κίνηση του  ερωτικού μας σύντροφο μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα ή η γνωριμία με ένα άτομο από άλλη χώρα ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής εντελώς διαφορετική από την δική μας θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα γύρω μας με άλλη ματιά .
Επίσης, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να αφήσουμε στην άκρη τα ταμπού και τις αναστολές και να πειραματιστούμε ερωτικά με τον σύντροφο μας. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέετε με την ομορφιά και την εξωτερική μας εμφάνιση, γι’ αυτό και αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή, στο στυλ και στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Ενώ, ως  οικονομικός δείκτης, είναι πιθανό να φέρει  να απρόσμενες εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις ή ξαφνικά έξοδα. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά τους, για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα οικονομική συμφωνία  η οποία θα δώσει σημαντικά ανάσα στο πορτοφόλι τους ή ένα διακανονισμό που θα είναι προς όφελος τους, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει και ξαφνικά έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε την στάση και την συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο σας, ενώ θα αφήσετε στην άκρη τις αναστολές και θα πειραματιστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις επαγγελματικές τους σχέσεις και σε κάποιες συνεργασίες, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί οι οποίοι θα δεχτούν επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες εάν δεχτούν, θα είναι αφορμή για να κάνουν στροφή στην καριέρα τους.  Σε προσωπικό επίπεδο, ένας απρόσμενος έρωτας ή ένας ξαφνικός χωρισμός θα είναι η αφορμή για να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανατρέψει τις συνθήκες που υπάρχουν στην δουλειά τους, ένας νέος προϊστάμενος ή μια αλλαγή θέσης θα αλλάξει τις ισορροπίες. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση τους, ενώ άλλοι είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να υιοθετήσουν ένα νέο τρόπο διατροφής. Επίσης, ένας ξαφνικός έρωτας είναι πιθανό να προκύψει στο χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!