Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, Ένας μοιραίος έρωτας


Αυτό που οι περισσότεροι επιθυμούμε όταν μπαίνουμε σε μια ερωτική σχέση είναι να ζήσουμε το πάθος και τον απόλυτο έρωτα, αυτό όμως είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει πολλές φορές στην ζωή μας.

Για 2η φορά φέτος η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 19’). Κάτω από την επιρροή της όψης του απόλυτου έρωτα  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα , θα ζήσουμε στιγμές έντονου πάθους στην ερωτική μας ζωή το οποίο θα λειτουργήσει θετικά για την σχέση μας καθώς μπορεί να μας βοηθήσει να την μεταμορφώσουμε και να την ανανεώσουμε, ή  να μας παρασύρει και σε σκηνές ζηλοτυπίας οι οποίες μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια.

Επίσης,  θα νιώσουμε ότι κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εμάς και το ταίρι μας ή το άτομο που μας ενδιαφέρει γι’ αυτό θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το κατακτήσουμε.

Ιδιαίτερα για τις νέες σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες, η όψη αυτή δίνει την αίσθηση της μοιραίας, αυτής που ότι και αν έκανες δεν μπορούσες να αποφύγεις.

Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις του συντρόφου μας χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τη σχέση της Αφροδίτης  με την ομορφιά και το χρήμα, αυτό σημαίνει ότι κάτω από την επιρροή της μπορούμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι μας ή να πάρουμε την απόφαση να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα μας.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί άλλες 2 φορές στις 25/12/2021 και στις 03/03/2022.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα και τις συνεργασίες τους, αρκετοί θα αποδεχτούν προτάσεις οι οποίες θα αλλάξουν την επαγγελματική τους πορεία και θα ανανεώσουν την εικόνα τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα δώσουν οριστικό τέλος σε συνεργασίες που έχουν φτάσει σε τέλμα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι θα αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίες. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν ένα μοιραίο έρωτα.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να αναθεωρήσουν την φιλοσοφία της ζωής τους και να δουν με άλλη ματιά το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Αυτό θα τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν και να μην φοβηθούν τις ευθύνες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ζήσουν μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή στο πρόσωπο ενός ατόμου το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από την δική τους.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες, για τις οποίες είναι πιθανό να αναγκαστούν να κινηθούν παρασκηνιακά,  ενώ αρκετοί θα μπουν στον πειρασμό να συμπεριφερθούν με χειριστικό τρόπο στους φίλους και στους συνεργάτες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί είναι πιθανό να ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές τόσο στις διατροφικές τους συνήθειες όσο και στην εμφάνιση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!