Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, Πάθος και μοιραίες καταστάσεις !!


Το αλατοπίπερο στη ζωή μας  είναι ο έρωτας, καθόλου τυχαίο που όλοι μας αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να ζήσουμε μια σχέση, η οποία θα έχει ένταση πάθος αλλά και την έννοια του μοιραίου. Οι μέρες που διανύουμε έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά σε υπερθετικό βαθμό, έτσι.  λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του Άρη, θα ακολουθήσει η  συνάντηση της Αφροδίτης, για 3η φορά μέσα σε λίγους μήνες, με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 50’).

Κάτω από την επιρροή της όψης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα , θα ζήσουμε συγκλονιστικές καταστάσεις στην ερωτική μας ζωή, στις οποίες θα κυριαρχήσουν η ένταση και το πάθος, και αυτό είναι πολύ θετικό ιδιαίτερα για όσες σχέσεις περάσαν προβλήματα ή απομάκρυνση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενώ οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες μπορούν να χαρακτηριστούν, μοιραίες. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι  πιθανό δούμε σε κάποιες σχέσεις και ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, εξαιτίας της ζήλιας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες η επιθυμίες μας θα είναι τόσο δυνατές, ώστε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα όλα τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που υπάρχουν στο δρόμο προς την επιτυχία αλλά την ευτυχία μας. Βέβαια, θα υπάρξουν και οι περιπτώσεις που θα είμαστε εμείς αυτοί που θα δεχτούμε την πίεση αλλά και την προσπάθεια ελέγχου της ζωής μας από το ταίρι μας. Επίσης, οι δύο αυτοί πλανήτες είναι έντονα συνδεδεμένοι με το χρήμα, γι’ αυτό  και είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες  να έχουμε σημαντικές προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά σε ισχυρά πρόσωπα.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε αλλαγές οι οποίες θα μας μεταμορφώσουν. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι συνδεδεμένη πολύ ισχυρές οικονομικές συνεργασίες, αλλά και με μαζικές απώλειες ανθρώπινων ζωών, είτε λόγω ασθενειών είτε για άλλους λόγους, τους οποίους όλοι απευχόμαστε. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 12 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ είναι πιθανό η επιθυμία τους να ελέγξουν το σύντροφο τους ή να χειραγωγήσουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις του θα είναι πολύ έντονη. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν το μοιραίο πρόσωπο της ζωής τους.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να κυνηγήσουν με αποφασιστικότητα και πάθος τους μελλοντικούς τους στόχους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον είναι αποφασισμένοι να πετύχουν και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για αυτό.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και αφορμή για αυτό μπορεί να είναι ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι, μπορεί να ζήσουν μια έντονη ερωτική περιπέτεια κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα τους προσφέρουν σημαντικά κέρδη ή με ισχυρά πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσουν στιγμές απόλυτου πάθους στην ερωτική τους ζωή.  Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε οριστικές αλλαγές στην εμφάνιση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!