Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Η ζωή μας θα αλλάξει ξαφνικά !!


Αυτό που παρατηρούμε γύρω μας, παρόλο που ο Αύγουστος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, είναι να υπάρχει στην ατμόσφαιρα ένταση και διάχυτος ηλεκτρισμός. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά  στις 02/08, όπου ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ουρανό σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Ταύρου (18ο 43’).

Η τεράστια ποσότητα ενέργειας που έχει συσσωρευτεί, θα προσπαθήσει να βρει διέξοδο για να εκτονωθεί, και αυτό που πραγματικά ευχόμαστε είναι να γίνει, όσο είναι δυνατόν, με τον πιο ήπιο τρόπο. Κάτω από την επιρροή της όψης , έχουμε συνήθως την τάση να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις, να είμαστε ανυπόμονοι, ενώ οι  ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά μας μπορούν να μας παρασύρουν  σε σπασμωδικές κινήσεις ή σε βίαιες αντιδράσεις, καθόλου τυχαία που αυτές τις ημέρες παρατηρείται αύξηση των εγκλημάτων.

Επίσης, θα έχουμε στην ζωή μας  ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα  αλλάξουν την πορεία της ζωής μας, γκρεμίζοντας ότι είχαμε χτίσει, ιδιαίτερα εάν αυτά δεν στηριζόταν σε γερά θεμέλια, ή ενώ βλέπαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και είχαμε όλες τις ευκαιρίες στο παρελθόν εμείς εξαιτίας του φόβου και της ανασφάλειας δεν παίρναμε την απόφαση να φύγουμε από μια κατάσταση η οποία δεν μας ταίριαζε . Αυτό που συνήθως συμβαίνει , όταν μια κατάσταση εκτονώνεται με βίαιο και έντονο τρόπο είναι ότι νιώθουμε ενεργειακά άδειοι.

Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα στην ζωή, κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές, έτσι και σε αυτή υπάρχει και η θετική  της πλευρά, αφού μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί,  και να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή μια ιδέα,  η οποία θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε επαγγελματικά, ή καταφέρουμε να αναθερμάνουμε την ερωτική μας σχέση.

Σε κοινωνικοπολιτικό  επίπεδο, τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά, αφού αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι έξαρση της βίας σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ενώ ξαφνικές εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις ορισμένων χωρών, ή ατυχήματα στον αέρα και πτώσεις αεροσκαφών, αλλεργικές αντιδράσεις από τσιμπήματα καθώς και έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Η όψη συνόδου του Άρη με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.. Η επιρροή της όψης είναι 11 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στον Σταθερό Σταυρό θα είναι σε όψη τετραγώνου στις 26/06/2023.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία υψηλού ρίσκου, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τα ξαφνικά έξοδα.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δυσκολέψει μιας και είστε άνθρωποι που δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια σας, οι οποίες θα ωθήσουν αρκετούς από εσάς να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε αλλαγές στην συμπεριφορά σας και απρόσμενες  ανατροπές στην ερωτική σας ζωή, όπως κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικοί χωρισμοί.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε την ένταση και το θυμό σας, γιατί πολύ εύκολα μπορεί η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!