Σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα, Παλεύω με ενθουσιασμό για τα όνειρα μου


Για τα μελλοντικά μας σχέδια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε αυτή τη χρονική περίοδο. Στην μάχη προς την επιτυχία θα μας βοηθήσει να ριχτούμε με ιδιαίτερη ορμή, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει,  στις 18/05 ο πλανήτης της δράσης  Άρης με  τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (24ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα παλέψουμε με ιδιαίτερο θάρρος και  ορμή αυτά που  πιστεύουμε και για τα όνειρα μας, ενώ είναι πιθανό να εξιδανικεύσουμε κάποιες σχέδια , σχέσεις και καταστάσεις, χωρίς να είμαστε αντικειμενικοί κριτές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξοδέψουμε άσκοπα χρόνο και ενέργεια για πράγματα που μπορεί να μην αξίζουν.

Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να  έχουμε και δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς θα ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας ή παρανομίες και προδοσίες που έγιναν πίσω από την πλάτη μας. Η συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα επηρεάσει και την ερωτική μας ζωή, αφού  η σεξουαλική μας διάθεση  ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφράσει τις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν βλάβες και διαρροές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις των σπιτιών.

Σε ότι αφορά την υγεία μας αυτή η όψη είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης, ενώ είναι κάποιοι μπορεί να είναι επιρρεπείς σε διατροφικές αλλεργίες ή αλλεργίες από φάρμακα. Σε κοσμικό επίπεδο, θα παρατηρηθούν έντονα καιρικά ή πλημμυρικά  φαινόμενα αλλά και διαρροές στην θάλασσα ή εκρήξεις από χημικά.

Η όψη συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους Ωροσκόπο ή έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη  μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να ριχτούν στην μάχη της επιτυχίας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, και να με πίστη ότι θα ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο τους μέχρι να καταφέρουν να υλοποιήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν στον σύντροφο τους τις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες μπορούν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό όσοι έχουν θέματα με αλλεργίες, αυτές τις ημέρες τα συμπτώματα να είναι έντονα.

Τα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα τους ωθήσει να ασχοληθούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να ανακαλύψουν ποια άτομα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα πίσω από την πλάτη τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει την πίστη  στον εαυτό τους και θα τους ωθήσει να παλέψουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, όσο άπιαστες και αν φαίνονται στα μάτια των άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους διάθεση θα είναι πολύ έντονη και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στην αναζωπύρωση της ερωτικής τους ζωής. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού τους, για βλάβες και διαρροές, ενώ όσοι είναι επιρρεπείς στο αλκοόλ και στα φάρμακα, θα έχουν την τάση να καταναλώσουν μεγαλύτερες ποσότητες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!