Σύνοδος Ερμή – Δία, Τυχερές γνωριμίες και συμφωνίες !!


Η τύχη και οι ευκαιρίες δεν μας χτυπάνε κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του χρόνου,  την πόρτα γι’ αυτό και εμείς, είναι σημαντικό να μην τις αγνοούμε.  Μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της άνοιξης, θα πραγματοποιηθεί στις 28/03 όταν και ο Ερμής θα συναντηθεί με τον πλανήτη της τύχης Δίας στο ζώδιο του Κριού (18ο 14’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αρχίσουμε να βάζουμε μετά από καιρό σε εφαρμογή τα σχέδια μας, σημαντικό ρόλο για την υλοποίηση τους θα παίξουν οι άνθρωποι κλειδιά, οι οποίοι θα βρεθούν δίπλα μας την σωστή στιγμή και θα είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο ενθουσιασμός μας αλλά και οι πρωτοβουλίες που είμαστε έτοιμοι να πάρουμε. Επίσης, αυτές τις ημέρες, θα καταφέρουμε, με δυναμικό τρόπο να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν τόσο στην δουλειά μας, όσο και στην προσωπική μας ζωή και να δούμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε τολμηρές οικονομικές συμφωνίες. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε, είναι τα παρορμητικά έξοδα, αλλά και τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσετε στην αντικατάσταση του κινητού ή του μεταφορικού σας μέσου. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και χωρίς δισταγμό να προχωρήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών τους, αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρουν τον έλεγχο τον κινήσεων ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία για την οποία προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν  μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν λύσεις στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης τους περιουσίας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν πολύ τυχερές γνωριμίες.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να κάνουν σημαντικές επαφές με άτομα τα οποία θα τους βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε και πολύ καλές ιδέες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που γνωρίζετε από το παρελθόν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία , θα τους βοηθήσει να γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων, ενώ κάποιοι από εσάς θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν και κάποιες Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν.  Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Εάν κάτι πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!