Σύνοδος Ερμή – Δία, Τυχερές γνωριμίες και συμφωνίες !!


Η τύχη και οι ευκαιρίες δεν μας χτυπάνε κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του χρόνου,  την πόρτα γι’ αυτό και εμείς, είναι σημαντικό να μην τις αγνοούμε.  Μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της άνοιξης, θα πραγματοποιηθεί στις 28/03 όταν και ο Ερμής θα συναντηθεί με τον πλανήτη της τύχης Δίας στο ζώδιο του Κριού (18ο 14’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αρχίσουμε να βάζουμε μετά από καιρό σε εφαρμογή τα σχέδια μας, σημαντικό ρόλο για την υλοποίηση τους θα παίξουν οι άνθρωποι κλειδιά, οι οποίοι θα βρεθούν δίπλα μας την σωστή στιγμή και θα είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο ενθουσιασμός μας αλλά και οι πρωτοβουλίες που είμαστε έτοιμοι να πάρουμε. Επίσης, αυτές τις ημέρες, θα καταφέρουμε, με δυναμικό τρόπο να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν τόσο στην δουλειά μας, όσο και στην προσωπική μας ζωή και να δούμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε τολμηρές οικονομικές συμφωνίες. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε, είναι τα παρορμητικά έξοδα, αλλά και τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσετε στην αντικατάσταση του κινητού ή του μεταφορικού σας μέσου. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και χωρίς δισταγμό να προχωρήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών τους, αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρουν τον έλεγχο τον κινήσεων ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία για την οποία προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν  μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν λύσεις στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης τους περιουσίας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν πολύ τυχερές γνωριμίες.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να κάνουν σημαντικές επαφές με άτομα τα οποία θα τους βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε και πολύ καλές ιδέες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που γνωρίζετε από το παρελθόν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία , θα τους βοηθήσει να γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων, ενώ κάποιοι από εσάς θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν και κάποιες Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν.  Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Εάν κάτι πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!