Σύνοδος Ερμή – Ήλιου, Δεν φοβάμαι να δείξω τα συναισθήματα μου …


Λίγες ημέρες μετά την ιδιαίτερα πιεστική Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, ήρθε η ώρα να νιώσουμε πιο ανάλαφροι και να αφήσουμε τα συναισθήματα μας ελεύθερα.  Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει στις 16/07 η συνάντηση σε όψη συνόδου του  Ερμή με τον  Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου (24ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο, θα εκφραστούμε πιο ελεύθερα, θα ενισχυθεί η επικοινωνιακή μας άνεση και αυτό θα φανεί πολύ έντονα τόσο κατά τη διάρκεια των προσωπικών όσο και κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών μας επαφών,  το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας χωρίς φόβο ή ένδειξη αδυναμίας.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας ή για να κάνουμε ένα ταξίδι για λίγες ημέρες. Εάν πρέπει κάτι να προσέχουμε, είναι να μην μεγαλοποιούμε τη συναισθηματική μας κατάσταση, γιατί αυτό μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλη την διάρκεια της χρονιάς , ενώ πολλές φορές  οι αποφάσεις τους θα είναι επηρεασμένες από την συναισθηματική τους κατάσταση.. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν να  πάρουν πρωτοβουλίες στο χώρο της εργασίας τους, ενώ δεν θα διστάσουν να δείξουν την χαρά ή την δυσαρέσκεια τους στους συναδέλφους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, και αυτό είναι κάτι που θα αρέσει πάρα πολύ στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, ενώ για να πετύχουν τα σχέδια τους δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν το συναίσθημα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ευγενικά κτητικοί με τους αγαπημένους τους, ενώ παράλληλα στην προσπάθεια τους να κερδίσουν την εύνοια τους θα τους κάνουν δώρα τα οποία θα έχουν συναισθηματική αξία.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα ενισχύσει την καλή τους διάθεση και αυτό θα φανεί πολύ έντονα κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών συζητήσεων όπου θα καταφέρουν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή των συνομιλητών τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ταξιδέψουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!