Σύνοδος Ήλιου – ανάδρομης Αφροδίτης, Ο έρωτας πρωταγωνιστεί !!


Στο παιχνίδι του έρωτα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, νικητής είναι αυτός που ξέρει πότε να κινηθεί σωστά. Η κατάσταση η οποία βιώνουμε τα τελευταία 2 περίπου χρόνια μπορεί να μην είναι η ιδανική, ωστόσο, ο έρωτας βρίσκει πάντα τρόπο να εμφανιστεί.

Στις 09/01 ο Ήλιος θα συναντηθεί με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω (18ο 43’), Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο, θα  εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, χωρίς υπερβολές, ενώ, οι δεσμευμένοι θα πάρουν την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά για αρκετές σχέσεις.

Ευχάριστα θα είναι τα νέα και για τους  αδέσμευτους, οι οποίοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους ενθουσιάσει ή θα έρθουν κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργεί ένα μικρό κράτημα, ωστόσο, αυτό λειτουργεί προστατευτικά καθώς μας συγκρατεί από υπερβολές. Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουμε την δυνατότητα να ξαναδούμε μια οικονομική πρόταση, ενώ δεν θα παρασυρθούμε σε περιττές σπατάλες.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά  και τους Ταύρους και τους Παρθένους, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα.  Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στην ερωτική τους ζωή αλλά και στα οικονομικά τους σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ είναι πιθανό ένας συνεργάτης τους να επανέρθει με μια βελτιωμένη επαγγελματική πρόταση. Θετικά θα είναι τα νέα και για την προσωπική τους ζωή, καθώς θα επαναφέρουν την ηρεμία στο χώρο τους σπιτιού τους , οι δεσμευμένοι θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους και αυτό θα λειτουργήσει ως τονωτική ένεση, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση με ένα συνεργάτη τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να επανεξετάσουν τις οικονομικές τους συνεργασίες και να προχωρήσουν σε νέες οι οποίες θα φαίνονται αξιόπιστες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους ζωή θα ανανεωθεί, και θα δείξουν όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους, αρκεί οι πράξεις τους να μην επηρεάσουν το οικονομικό τους προϋπολογισμό.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ευθύτητα και την σοβαρότητα τους, κατά τη διάρκεια τόσο των επαγγελματικών όσο και στων φιλικών τους συζητήσεων. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα δείξουν στο ταίρι τους τις πραγματικές τους προθέσεις , ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!