Σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή και πως θα μας επηρεάσει


Την ευκαιρία να δούμε φίλους και να λύσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας διαφορές θα έχουμε αυτές τις ημέρες.Στις 09/10 η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού (16ο 36’), θα λειτουργήσει πολύ θετικά για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ευχάριστες συζητήσεις τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους όσο με και με τους συνεργάτες μας, θα καταφέρουμε να περάσουμε με ευκολία τις απόψεις μας κατά την διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων, επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκινήσουμε μια συνεργασία με ένα παλιό μας συνεργάτη, ενώ σε φιλικό επίπεδο θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, αλλά και την δυνατότητα να κάνουμε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αυτό που  πρέπει να προσέχουμε είναι  το μεταφορικό μας μέσο, καθώς  διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους οι επικοινωνιακές τους δυνατότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους τόσο με τους δικούς τους ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες τους, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν και πάλι με παλιούς τους συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν νέους διαύλους επικοινωνίας με τον σύντροφο τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να ξεχωρίσουν με το ταλέντο τους στην επικοινωνία και στις δημόσιες σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  πιθανό να φλερτάρουν με ένα συνάδελφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα νέα σχέδια τους, ενώ θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την γλυκύτητα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο φλερτ τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν, μιας και διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, είναι κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους το μεταφορικό τους μέσο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u