Σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή και πως θα μας επηρεάσει


Την ευκαιρία να δούμε φίλους και να λύσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας διαφορές θα έχουμε αυτές τις ημέρες.Στις 09/10 η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού (16ο 36’), θα λειτουργήσει πολύ θετικά για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ευχάριστες συζητήσεις τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους όσο με και με τους συνεργάτες μας, θα καταφέρουμε να περάσουμε με ευκολία τις απόψεις μας κατά την διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων, επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκινήσουμε μια συνεργασία με ένα παλιό μας συνεργάτη, ενώ σε φιλικό επίπεδο θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, αλλά και την δυνατότητα να κάνουμε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αυτό που  πρέπει να προσέχουμε είναι  το μεταφορικό μας μέσο, καθώς  διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους οι επικοινωνιακές τους δυνατότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους τόσο με τους δικούς τους ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες τους, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν και πάλι με παλιούς τους συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν νέους διαύλους επικοινωνίας με τον σύντροφο τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να ξεχωρίσουν με το ταλέντο τους στην επικοινωνία και στις δημόσιες σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  πιθανό να φλερτάρουν με ένα συνάδελφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα νέα σχέδια τους, ενώ θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την γλυκύτητα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο φλερτ τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν, μιας και διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, είναι κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους το μεταφορικό τους μέσο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!