Αφροδίτη στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει


Ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής, της χαράς και της έμπνευσης μας για δημιουργία. Γι’ αυτό και οι αρχικές μας αντιδράσεις, όταν χτυπηθούμε από τα βέλη του, είναι να νιώσουμε την καρδιά μας να φτερουγίζει.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή, να μας βάλει σε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση,  και γιατί όχι να  παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες, πειραματισμούς, και γιατί όχι να μας ρίξει στα δίχτυα ενός έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας και φέτος επιτρέπονται έστω και με κάποιους περιορισμούς.

Η αισιοδοξία και η επιθυμία να νιώσουμε και πάλι την έξαψη της στιγμής θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί και εκδηλωτικοί,  αφήνοντας  πίσω μας τους φόβους και τις αναστολές, θα είμαστε πιο χαρούμενοι ,  ενώ είναι πιθανό να  έρθουμε πολύ κοντά και να ερωτευτούμε ένα άτομο που θα γνωρίσουμε από τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα στοιχεία που θα μας κερδίσουν στους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη χρονική περίοδο την είσοδο τους στην ζωή μας θα είναι οι γνώσεις τους , η αγάπη τους για περιπέτεια και τα ταξίδια, αλλά και η δική τους προσέγγιση στη ζωή.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη στις 07/10 στις 14:21 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 05/11 στις 12 : 43 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η φετινή παρουσία της θα είναι μια από τις πιο χαρούμενες και παιχνιδιάρικες περιόδους για όλους μας, καθώς μετά θα παραμείνει στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω για 4 περίπου μήνες.  Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), οι οποίοι θα είναι οι νικητές στο παιχνίδι του έρωτα, ενώ θα έχουν και αρκετές οικονομικές ευκαιρίες,

Από την άλλη πλευρά , ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), οι οποίοι είναι πιθανό να παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες.

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι:

  • Στις 13/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο (06ο 53’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή και να καταφέρουν να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλοι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή (10ο 22’),θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και θα βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 45’), είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.
  • Στις 28/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (22ο 31’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και επιτυχίες στον έρωτα τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε αυτό τον ιδιαίτερα απαιτητικό μήνα για εσάς τους Κριούς μια νότα χαράς, και αισιοδοξίας ήρθε η ώρα να μπει στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Οι δεσμευμένοι σε μια μικρή απόδραση θα έχουν την ευκαιρία να  ανανεώσουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο ή κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ξανακερδίσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με έξυπνους τρόπους τις οικονομικές σας υποθέσεις, ή να προχωρήσετε σε  μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι πολύ έντονη η διάθεση σας για ερωτικές περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σας απασχολούν πάρα πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, παράλληλα όμως ευνοεί και τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε και πάλι κοντά με τον σύντροφο σας και θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την φλόγα που υπήρχε στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το καλό κλίμα που υπήρχε στο χώρο της εργασίας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με την διατροφή, την υγεία, την φυσική σας κατάσταση και γενικά με την εξωτερική σας εμφάνιση,

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας επαναφέρει το πάθος σας για ζωή και αυτό θα φανεί με ότι και αν ασχοληθείτε, ενώ θα ριχτείτε με ιδιαίτερη ορμή στην προβολή και στην ανάπτυξη των νέων δημιουργικών σας σχεδίων. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα οι οποίες το προηγούμενο χρονικό  διάστημα είχαν περάσει από σαράντα κύματα, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε και μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην ανακαίνιση του χώρου του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα πιο  γλυκός, τρυφερός και εκφραστικός θα γίνει ο λόγος σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα λειτουργήσει θετικά για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνομιλητών σας, με την γλυκύτητα, τον αυθορμητισμό και την παιχνιδιάρικη σας διάθεση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η διάθεση σας να φλερτάρετε θα είναι πολύ έντονη, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε  μια οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες και παιχνιδιάρικες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας στην πόρτα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Τοξότες. Η  επιθυμία σας, για περιπέτεια, χαρά, διασκέδαση αλλά και νέους έρωτες θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για μια σταθερή σχέση. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την τάση που έχετε να εξιδανικεύεται τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα προχωρήσετε και σε μυστικές οικονομικές συνεργασίες . Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός μυστικού ή παράνομου έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται ότι θα γνωρίσετε, με την βοήθεια των φίλων σας, ενδιαφέροντα πρόσωπα με τα οποία είναι πιθανό στο μέλλον να συνεργαστείτε και επαγγελματικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε τον νέο σας έρωτα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η  είσοδος της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας και να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, βελτιώνοντας παράλληλα την εικόνα σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προωθήσετε το βιογραφικό σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα συνεργάτη ή με ένα προϊστάμενο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!