Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/10 – 10/10/2021


Παρόλο που ο Οκτώβριος δεν έκανε την είσοδο του με τις καλύτερες διαθέσεις, αυτή η εβδομάδα θα είναι για όλους μας πιο ευχάριστη, αισιόδοξη,  και θα μας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα.

Τα κύρια γεγονότα της είναι, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα μας βάλει σε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Από την άλλη πλευρά οι πρωταγωνιστές των όψεων, αυτής της εβδομάδας, δηλαδή, ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχουν μόνο ευχάριστες συναντήσεις, τόσο με τον Άρη, όσο και μεταξύ τους.

Στις αρχές τις εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία υπόσχεται ότι θα μας φέρει σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στα τέλη της, οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Ήλιο και τον Άρη θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές μας ικανότητες, αλλά  και την αποφασιστικότητα μας. Ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα μας ωθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για τις σχέσεις μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτήν την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσουν τα σχέδια τους και να προχωρήσουν σε δυναμικά νέα ξεκινήματα, όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

Πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι μπορεί να παρασυρθούν σε υπερβολές, αλλά και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς) οι οποίοι θα είναι επιρρεπείς στις ερωτικές περιπέτειες. Ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 03/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα ωθήσει σε υπερβολές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 04/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται τυχερές συναντήσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές υποθέσεις  των ζωδίων του Αέρα (Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 05/10

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να επηρεάσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Την Τετάρτη 06/10

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους και να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Την Πέμπτη 07/10

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και θα τους φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά τους, ενώ τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς) θα τους παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες και σε οικονομικές σπατάλες.

Την Παρασκευή 08/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να πάρουν πρωτοβουλίες και να πάρουν πρωτοβουλίες τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για την καριέρα τους.

Το Σάββατο 09/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 10/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ολοκληρώσει μια δυναμική εβδομάδα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα τους ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι τον αυθορμητισμό τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφήνω πίσω μου ότι με στεναχώρησε και προχωράω μπροστά με δυναμισμό και τόλμη, έχοντας διαγράψει από το μυαλό του την λέξη αποτυχία. Άλλωστε η ζωή, αγαπά τους τολμηρούς.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!