Σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή, Θετικές εξελίξεις στα θέματα που μας απασχολούν


Την αξία στην ζωή μας, μας την δίνουν οι στιγμές που περνάμε κάνοντας όμορφες συζητήσεις με φίλους, αλλά και τα οι γνώσεις που αποκομίζουμε από τα ταξίδια. Στις 21/05 η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο λίγες ώρες μετά την είσοδο του στους Διδύμους,  (00ο 43’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα ενισχυθούν οι επικοινωνιακές μας ικανότητες, και θα γίνουμε πιο διπλωμάτες, γεγονός θα λειτουργήσει προς όφελος μας κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουμε ευχάριστες συζητήσεις τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους και  θα καταφέρουμε να περάσουμε με ευκολία τις απόψεις μας.

Από την άλλη πλευρά, επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι συνεργασία με ένα παλιό μας συνεργάτη. Επίσης, η κοινωνική μας ζωή θα είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες,  γεμάτη με ευχάριστες συναντήσεις, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πολλές μετακινήσεις. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό, πριν από κάθε μας απόδραση να μην ξεχάσουμε να πάμε για service το μεταφορικό μας μέσο, καθώς όπως αναφέραμε και παραπάνω,  διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη  μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Διδύμους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, οι επικοινωνιακές τους δυνατότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους, ενώ θα έχουν και ενδιαφέρουσες προσωπικές και επαγγελματικές γνωριμίες. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες  λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να με την διπλωματικότητα και τα επικοινωνιακά τους χαρίσματα να ξεπεράσουν τα εμπόδια τους βάζουν οι άλλοι, ενώ είναι πιθανό να αυτές τις ημέρες να μάθουν τι λέγεται πίσω από την πλάτη τους. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε κρυφές συζητήσεις και μυστικές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ είναι πιθανό να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας με ένα συνάδελφο τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα τους βοηθήσει να ξαναδούν τις οικονομικές τους συνεργασίες και να προχωρήσουν σε νέο γύρω διαπραγματεύσεων, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρουν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να κάμψουν τις αντιστάσεις του συντρόφου και των αγαπημένων τους προσώπων, και θα έρθουν και πάλι κοντά, άλλωστε κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί όταν θέλουν να γοητεύσουν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά τους ταλέντα, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να ξεκινήσουν και πάλι την συνεργασία τους με παλιούς τους συνεργάτες, και να δουλέψουν μεθοδικά ώστε να πετύχουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουν την δυνατότητα να λύσουν τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες τους και να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφο και την οικογένεια τους, ενώ είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνουν και μια μικρή απόδραση με το ταίρι τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!