Ήλιος στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει


Τις βαλίτσες μας, για τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις θα αρχίσουμε σιγά – σιγά να ετοιμάζουμε. Την διάθεση για ταξίδια, χαρά και επικοινωνία θα ενισχύσει, παρόλο που στην αρχή θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή, Ήλιος από τους Διδύμους.

Ο Ήλιος θα κάνει την  είσοδο του στο ζώδιο της επικοινωνίας, τους Διδύμους στις 21/05 στις 04:23 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 21/06 στις 12:13 μ.μ.  όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, η καθημερινότητα μας θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον καθώς θα κινούμαστε σε πιο έντονους ρυθμούς, ενώ, η διάθεση μας να επικοινωνήσουμε, όχι μόνο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με τους φίλους και τους συνεργάτες μας θα είναι πιο έντονη. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα, ακόμα και στους πιο εσωστρεφείς ανθρώπους,  να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους.

Για όλους μας όμως , η παρουσία του Ήλιος στους Διδύμους, θα λειτουργήσει ευεργετικά, αφού θα μας βοηθήσει να βρούμε νέους τρόπους για να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να προβάλλουμε τον εαυτό μας, τις γνώσεις και τις επαγγελματικές μας επιτυχίες στον φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο. Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε  για επαγγελματικούς λόγους, ενώ κάποιοι από εμάς μπορεί να συνδυάσουμε τα επαγγελματικά μας ταξίδια με ολιγοήμερες διακοπές.

Οι συναντήσεις με φίλους θα είναι μια ευκαιρία για να αναζωπυρώσουμε την κοινωνική μας ζωή και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αποφασίσουμε την αλλαγή ή την αντικατάσταση του μεταφορικού μας μέσου.

Η φετινή παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους , παρόλο που στην αρχή θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι σαφέστατα πιο ευνοϊκή σε σχέση με τα προηγούμενα 2 χρόνια, αφού είναι απαλλαγμένη από Εκλείψεις και έχει και την θετική επιρροή του Δία από το ζώδιο του Κριού.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλου στους Διδύμους θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) τα οποία τον ενθουσιασμό και την δυνατότητα να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ θα πιέσει να υλοποιήσουν τους φιλόδοξους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας  του Ήλιου στους Διδύμους  οι όψεις  που θα σχηματίσει είναι:

  • Στις 21/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (00ο 43’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δυνατότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (2ο 18’), υπόσχεται τύχη, λάμψη και σημαντικές ευκαιρίες τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/05 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους (09ο 03’), ευνοεί τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/06 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη (23ο 25’), θα βάλει τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες, κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη.
  • Στις 16/06 όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 06’), θα καταφέρουν τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  πάρουν την απόφαση και να κάνουν με σιγουριά τα επόμενα βήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.
  • Στις 16/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (25ο 24’), είναι πιθανό να παρασύρει λανθασμένες αποφάσεις και αυταπάτες τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία  του Ήλιου στους  Διδύμους  θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Έντονη αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η καθημερινή σας ζωή . Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει  μια ενδιαφέρουσα  πινελιά στην καθημερινότητα σας,  με πολλές επαγγελματικές και φιλικές συζητήσεις, στις οποίες θα προβάλλετε τις θέσεις και τις επαγγελματικές σας επιτυχίες με μεγάλη ευκολία. Επίσης, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις  επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γίνετε για λίγο και πάλι μαθητές, ξεκινώντας ένα σεμινάριο μέσο διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Το βλέμμα σας στα οικονομικά σας θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η  είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία, και παράλληλα να βάλετε τις βάσεις της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα έξοδα σας, γιατί είναι πιθανό να κάνετε σπατάλες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με χαμόγελο και εύνοια θα ξεκινήσει η φετινή γενέθλια χρονιά σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε, με ευκολία τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, έχοντας την τύχη με το μέρος σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον απολογισμό σας ήρθε η ώρα να κάνετε εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό σας και να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, το άγχος και η πίεση που αισθάνεστε θα σας οδηγήσουν να πάρετε αποφάσεις, όπως να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες. Ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση, την οποία θα κρατήσετε μακριά από τα φώτα.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή,  με νέες γνωριμίες, αλλά την ευκαιρία να ασχοληθείτε με διάφορες κοινωνικές δράσεις. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και τα ξεκαθαρίσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψουν νέοι έρωτες μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην καριέρας σας θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε με πάθος τις φιλοδοξίες και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, με αφορμή μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και αισιόδοξες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας επαναφέρει το χαμόγελο, την  αισιοδοξία και ενθουσιασμό στην ζωή σας, με αυτά τα όπλα στην φαρέτρα σας θα είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις Νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν στον παρελθόν. Παράλληλα όμως, μιας και είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι, εκτός από την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, θα μπείτε στην διαδικασία να ασχοληθείτε και με τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις συναισθηματικές και οικονομικές σας εκκρεμότητες θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (δάνεια, Τράπεζες, Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας δώσει σύντομα και οικονομικά οφέλη.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την ψυχή σας και θα πάρετε την απόφαση να κάνετε την δύσκολη δουλειά που χρειάζεται, ώστε να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις  σχέσεις σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε τους συνεργάτες σας και τα προβλήματα που υπάρχουν στην συνεργασία σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές ευθύνες έχετε στην δουλειά σας αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο, η οποία κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι για εσάς , αφού θα έχετε πολλή δουλειά, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες στην δουλειά σας, οι οποίες θα σας γεμίσουν με άγχος και θα περιορίσουν σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάθος για την ζωή, χαρά και δημιουργικότητα, υπόσχεται να σας φέρει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να  αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια με πάθος και ενθουσιασμό,  θα βρείτε χρόνο για να  διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και θα ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν το πάθος στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα. 

ΙΧΘΥΣ 

Τάξη στα θέματα του σπιτιού θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που αφορούν τα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να είναι η αφορμή για μια μετακόμιση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!