Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χρησιμοποιώ όλα τα εκφραστικά μου μέσα …


Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας, επηρεάζει άμεσα και τον τρόπο που εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, έτσι άλλες φορές μπορεί να είμαστε πιο ευχάριστοι και ελαστικοί, ενώ άλλες εξαιτίας της ανασφάλειας μας πιο πιεστικοί . Στις 08/01 λίγες ώρες μετά την Έκλειψη Σελήνης, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού (16ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή, και μέσα στο ιδιαίτερο απαιτητικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, θα δούμε να επικρατούν γύρω μας χειριστικές συμπεριφορές, αυτό σημαίνει ότι όλοι θα προσπαθούν, χρησιμοποιώντας πλάγιους κυρίως τρόπους, να επηρεάσουν τις αποφάσεις των άλλων προς όφελος τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων όλοι θα προσπαθήσουν να βγουν ωφελημένοι.

Τα δυνατά μας χαρτιά θα είναι η γοητεία, ο μαγνητισμός και εκτός από τα λογικά επιχειρήματα, δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε και όλα τα εκφραστικά μας μέσα. Ωστόσο, στις προσωπικές μας επαφές, θα πρέπει να αποφύγουμε τις εμμονές και τις κινήσεις από ανασφάλεια. Παρόλο που αυτή η όψη ευνοεί τις μετακινήσεις, αυτές τις ημέρες, εξαιτίας του συνολικού σκηνικού που επικρατεί γύρω μας, και που σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζει περίοδο ανάδρομου Ερμή,  θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αναβολές και καθυστερήσεις.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η φετινή χρονιά θα είναι μια από τις πιο καθοριστικές της ζωής τους, καθώς μέχρι τα επόμενα τους γενέθλια θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τρόπο που εκφράζουν τις σκέψεις τους, αλλά και σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να κάνουν και αρκετά ταξίδια. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί την έναρξη συζητήσεων που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκμεταλλευτούν την γοητεία και τον μαγνητισμό τους για να χειραγωγήσουν τις αποφάσεις του συντρόφου τους, αρκεί να μην αφήσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους να τους δημιουργήσουν εμμονές.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα τους ωθήσει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, στις συζητήσεις που θα έχουν με τους συνεργάτες τους, και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μαζί τους, γιατί το πιθανότερο είναι να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις πίσω από τα λαμπερά τους χαμόγελα.  Σε προσωπικό επίπεδο, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γοητεύσουν το ταίρι τους, αλλά και τους ανθρώπους  που τους ενδιαφέρουν, ενώ σε περίπτωση που νιώσουν απογοητευμένοι, θα παρασυρθούν σε καυστικά σχόλια.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις  επικοινωνιακές τους ικανότητες και να πετύχουν τους στόχους τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά ή χειριστικά, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για αναβολές και καθυστερήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν κρυφές συζητήσεις, ενώ είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του και ένα άτομο από το ερωτικό τους παρελθόν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!