Σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, Η ώρα των αποφάσεων έφτασε !!


Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων είναι η ανάληψη της ευθύνης, μια συνθήκη που απαιτεί ωριμότητα και συνέπεια, και ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη. Το πόσο έτοιμοι είμαστε, εξαρτάται από το πόσο έχουμε δουλέψει με τον εαυτό μας. Στις 16/02 η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου (27ο 44’), απαιτεί από εμάς να αποδείξουμε ότι ως καλοί μαθητές, έχουμε μάθει το μάθημα μας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, χωρίς φόβο αλλά με χαρά.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα ροζ γυαλιά που κάποιες φορές στην ζωή μας φορέσαμε, και να δείξουμε ωριμότητα και με υπευθυνότητα  να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις τόσο στην δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας με ρεαλισμό. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εμάς θα κληθούμε  να αναλάβουμε νέες ευθύνες τις οποίες και δεν πρέπει να φοβηθούμε, γιατί θα έρθουν ως επιβράβευση της σκληρής και αποτελεσματικής δουλειάς που έχουμε κάνει.

Επίσης,  και οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτές τις ημέρες για τα διάφορα θέματα που μας απασχολούν  θα είναι μετά από ώριμη σκέψη, και απαλλαγμένη από κάθε συναίσθημα. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι από εμάς θα συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να  βάλουμε όρια μας τόσο στην οικογένεια και στα αγαπημένα μας πρόσωπα όσο και στους συνεργάτες μας, ενώ και εμείς είναι πιθανό να χρειαστεί να ακολουθήσουμε, για χάρη της καλής συνεργασίας, τους κανόνες των άλλων.

Ο Κρόνος, είναι ταυτισμένος με την αξιοκρατία, γι’ αυτό για να μας δώσει την επιβράβευση που θέλουμε, θα απαιτήσει από εμάς να δουλέψουμε σκληρά και με συνέπεια ώστε στο τέλος να μας δώσει τα δώρα του, διαφορετικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις συνέπειες των πράξεων μας.  Εάν κάτι θα μάθουμε αυτές τις ημέρες είναι την δύναμη της αυτοκριτικής, γιατί εμείς θα γίνουμε οι αυστηρότεροι κριτές του εαυτού μας και μετά των άλλων, ενώ θα μάθουμε ότι η κατάκτηση της κορυφής επιτυγχάνετε με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, προνοητικότητα και μεθοδικά βήματα.

Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η φετινή χρονιά θα είναι μια ίσως από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής τους, καθώς κατά τη διάρκεια της , θα κληθούν να πάρουν ώριμες  αποφάσεις για το μέλλον της  προσωπικής τους ζωής αλλά  και της καριέρα τους, δεν θα φοβηθούν να αναλάβουν ευθύνες, ενώ όσοι δουλέψει με συνέπεια θα δουν τους κόπους τους να επιβραβεύονται, σε αντίθετη περίπτωση θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα τους βοηθήσει,  να αποδείξουν στους πιο  αυστηρούς  φίλους  τους, ότι αξίζει να τους εμπιστευτούν, καθώς μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, και ότι δεν φοβούνται το βάρος των ευθυνών.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια σχέση που θα ξεκινήσει αυτή τη χρονική περίοδο με ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο, να έχει σοβαρή κατάληξη.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί να αφήσουν στην άκρη τους φόβους και να  αναλάβουν ευθύνες ή να  πάρουν αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά από ώριμη σκέψη.  Από την άλλη πλευρά, κάποιοι είναι πιθανό να αναγκαστούν να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά σε σχέση με το παρελθόν, για να αποδείξουν την αξία τους, ενώ η προνοητικότητα τους θα δικαιωθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι δουν την σχέση τους με ωριμότητα και θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα αναγκάσει αρκετούς από εσάς  να δουλέψουν κάτω από κανόνες και αυστηρά χρονοδιαγράμματα, ενώ σε κάποιους άλλους θα τους ανατεθούν νέες ευθύνες ως επιβράβευση της καλής τους δουλειάς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέξουν την συμπεριφορά τους και να μην τόσο επικριτικοί και να μην εξαντλούν την αυστηρότητα τους απέναντι στους συναδέλφους, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τον εαυτό τους και την υγεία τους, και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!