Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια είναι για να ανατρέπονται


Οι περισσότεροι άνθρωποι στο άκουσμα της λέξης , αλλαγή, τρομάζουν, όχι γιατί δεν θέλουν να εξελιχθούν, αλλά γιατί τους φοβίζει το άγνωστο. Η ζωή, και συγκεκριμένα ο Ουρανός, έχει συνήθως άλλες διαθέσεις, γι’ αυτό και όταν εμείς δεν τολμάμε να αλλάξουμε ή αντιστεκόμαστε στην αλλαγή, παίρνει πρωτοβουλίες και μας αιφνιδιάζει.

Μια κομβική στιγμή είναι στις 05/05, όπου  ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (14ο 47’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, το μόνο δεδομένο είναι η αλλαγή και οι ανατροπές. Αυτό, για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα αποφασίσουν ξαφνικά να αποδεσμευτούν από σχέσεις και συνεργασίες που είναι στάσιμες εδώ και καιρό, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα συνειδητοποιήσουν ότι μια στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει όλη τους η ζωή.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα δουν τα σχέδια τους να ανατρέπονται, ενώ άλλοι θα αφήσουν την ασφάλεια τους και θα κάνουν ένα ριψοκίνδυνο νέο ξεκίνημα στην καριέρα τους. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προβάλουμε τον εαυτό μας και να προωθήσουμε τις ιδέες μας με πρωτότυπο τρόπο, ώστε να κάνουμε την διαφορά.

Εάν κάτι πρέπει πραγματικά να προσέχουμε , είναι την συμπεριφορά μας καθώς θα έχουμε την τάση να προκαλούμε. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σε όλους τους τομείς της ζωής τους μέχρι τα επόμενα γενέθλια τους.  Η επιρροή της όψης είναι 10 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε τολμηρές οικονομικές συνεργασίες ή να βρουν πρωτότυπους τρόπους για να προβάλλουν τα νέα δημιουργικά  τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να διευρύνουν το κοινωνικό και φιλικό τους κύκλο, και έρθουν πιο κοντά με άτομα εντελώς διαφορετικά από αυτά, ενώ πιθανό να προκύψουν και ασύμβατοι έρωτες.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε ένα επαγγελματικό τους σχέδιο, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι να πάρουν την απόφαση να δώσουν ξαφνικά τέλος σε μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία τους έχει κουράσει. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να δεχτούν μια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα είναι η αφορμή για να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ρίξουν ξαφνικά τους τίτλους του τέλους στη σχέση τους με τον σύντροφο τους ή να έχουν μια απρόσμενη επανασύνδεση με ένα άτομο από το ερωτικό τους παρελθόν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα τους δώσει έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να τολμήσουν να υλοποιήσουν, ενώ παράλληλα θα έχουν και αρκετό άγχος για την δουλειά τους και το επαγγελματικό τους μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των φιλικών και προσωπικών τους επαφών και να αποφύγουν τις προκλητικές συμπεριφορές, οι οποίες θα τους φέρουν μελλοντικά σε δύσκολη θέση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!