Αφροδίτη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει


Στο παιχνίδι του έρωτα, εκτός από στρατηγική, χρειάζεται και θάρρος και τόλμη, ιδιαίτερα όταν οι συνθήκες δεν είναι τόσο ευνοϊκές. Σε αυτή τη μάχη χρειάζεσαι μια θαρραλέα και τολμηρή Αφροδίτη, η οποία είναι έτοιμοι να παλέψει για αυτά που θέλει και να κάνει μια νέα αρχή.

Το ζώδιο, που συνδέεται με την τόλμη, την πρωτοβουλία, την μάχη και τα  νέα ξεκινήματα είναι ο Κριός, γι’ αυτό και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, λίγες ημέρες μετά την 1η Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς, έρχεται με πολλές υποσχέσεις, για νέους έρωτες και αλλαγές στην ερωτική μας ζωή.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα κάνει την είσοδο της στις 02/05 στις 19:11 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 28/05 στις 17:45 μ.μ.,  και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Πύρινο ζώδιο του Κριού θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και τολμηροί, ενώ παράλληλα θα μας ωθήσει να βγούμε από την ζώνη της ανασφάλειας και της αναβλητικότητας και να διεκδικήσουμε την προσοχή του  ατόμου που εκλύει ερωτικά. Παράλληλα,  θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με ενθουσιασμό και χωρίς αναστολές τις σκέψεις και  τα συναισθήματα μας. Από την άλλη πλευρά,  η ένταση και το πάθος που θα δώσει στην ερωτική μας ζωή θα μας βοηθήσει να αναθερμάνουμε την σχέση μας με τον σύντροφο μας, ενώ είναι πιθανό να μας παρασύρει και μικρές αλλά ιδιαίτερης έντασης ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν διάρκεια, θα μας μείνουν όμως αξέχαστες γιατί θα είναι γεμάτες πάθος.

Επίσης, σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε έξυπνες οικονομικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθούμε σε περιττά έξοδα.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα , αλλά και την δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ για τους υπόλοιπους εκπροσώπους  του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), η παρουσία της Αφροδίτης στο  ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να τους παρασύρει σε ερωτικά παραστρατήματα αλλά και ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει κυρίως θετικές όψεις :

  • Στις 06/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή ( 04ο 05’), θα βοηθήσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους, ενώ παράλληλα τους υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την δημοτικότητα τους στις φιλικές και κοινωνικές τους συναναστροφές.
  • Στις 24/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο (25ο 09’), θα βοηθήσει να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να προχωρήσουν σε σταθερές ερωτικές σχέσεις τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Λιονταριών και των Υδροχόων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 26’), είναι πιθανό να παρασύρει σε μοιραίες καταστάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής θα είναι ο έρωτας αυτή την χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας κάνει πιο γοητευτικούς, ερωτικούς και αισθησιακούς, ενώ θα παθιαστείτε με ότι και αν ασχοληθείτε. Ο δυναμισμός η  έντονη παρουσία σας, αλλά και η γοητεία σας θα είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας, όχι μόνο στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλά κυρίως στον έρωτα όπου θα είστε πολύ τολμηροί.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνιακούς έρωτες θα ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε παρασκηνιακές συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει προστατευμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την  κοινωνική σας ζωή, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες,  ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις θα καταφέρετε να βρείτε τους τους μελλοντικούς σας συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ δυναμική περίοδο ξεκινά για την καριέρα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους, και να βάλετε τις βάσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας. Επίσης, όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.  Σε  προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και νέοι έρωτες μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ

Τολμηροί και ιδιαίτερα αισιόδοξοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία  το μέλλον σας, και να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης με όρεξη και ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται οι έρωτες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, αλλά και οι γνωριμίες μέσω του διαδικτύου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θετική περίοδος για τα οικονομικά σας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες  να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ θα έχετε και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις που αφορούν νέες συνεργασίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά  θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να  αποκαταστήσετε όσες σχέσεις στο παρελθόν είχαν διαταραχθεί , ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε και την δυνατότητα να  προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ευχάριστο διάστημα ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας και να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψουν νέοι έρωτες μέσα από το χώρο της δουλειά σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και με καλή διάθεση θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, και να αναπτύξετε με ιδιαίτερο  ενθουσιασμό και πάθος τα νέα δημιουργικά σας σχέδια. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας  γεμίζουν χαρά, θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όσο για τους δεσμευμένους θα περάσουν στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικογενειακές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με όσα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον είχατε απομακρυνθεί. Επίσης, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογενειακές σας, αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας και να προχωρήσετε σε εργασίες ανανέωσης, ενώ αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην  οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο εκφραστικοί θα γίνεται  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού   στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα εκφράζεται με μεγαλύτερο αυθορμητισμό τις σκέψεις σας κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. Επίσης, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακός σας οίκο θα σας βοηθήσει αρχικά, να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας (οικονομικά και συναισθηματικά), ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη για εσάς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και τολμηροί με τους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!