Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους


Με διάθεση να ζήσουμε ότι στερηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε αυτή τη χρονική περίοδο, έτσι μετά τις διακοπές του Πάσχα, είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε τις επόμενες εξορμήσεις μας και να απολαύσουμε στιγμές με φίλους που τόσο πολύ στερηθήκαμε.

Το λιθαράκι του σε αυτό, θα βάλει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, θα μας βοηθήσει να προβάλλουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο τρόπο, ευνοεί τις επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις . Ενώ από την άλλη πλευρά μας προετοιμάζει για μια περίοδο με πολλά ταξίδια τα οποία θα γίνουν κυρίως για λόγους αναψυχής, εκτός από την περίοδο που θα κινείτε ανάδρομα, έντονους ρυθμούς και αρκετή κινητικότητα.

Βασικό μας μέλημα, αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η διάδοση των γνώσεων και της πληροφορίας, τόσο δια ζώσης όσο και με την βοήθεια της τεχνολογίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Πολύ ευνοϊκή είναι αυτή η χρονική περίοδος για να ξεκινήσουμε ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης ή μια ξένη γλώσσα, ενώ, εκτός από την περίοδο που όπως αναφέραμε και παραπάνω θα κινείτε ανάδρομα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αγορές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή στην αντικατάσταση του μεταφορικού μας μέσου.

Ο  Ερμής θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 30/04 στις 01:22 π.μ.  και μέχρι τις 11/05 θα φτάσει στην 04ο 50΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 11/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 04ο 48΄και στις 23/05 θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου στις 04:15 π.μ. , και μέχρι τις 03/06  θα φτάσει στην 26ο 05΄όπου θα μπει σε στάση. Στις 04/06 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 26ο 04’ και στις 13/06 στις 18:27 μ.μ. θα επιστρέψει και πάλι στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 05/07 στις 09:24 π. μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ευνοημένοι από  το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους  θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, να προωθήσουν  τα μελλοντικά τους σχέδια,  να προβάλλουν τον εαυτό τους, να διασκεδάσουν, να φλερτάρουν και να ταξιδέψουν,  ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα ξεκινήσει μια περίοδο με αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις, κάποιους καυγάδες και αρκετή πίεση, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στις συνεργασίες τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ερμή στους Διδύμους , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 06/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτης (04ο 05’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες αλλά και την δημοτικότητα τόσο των Διδύμων και των Τοξοτών όσο και των Κριών και των Ζυγών που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία (01ο 42’), θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις αλλά και τυχερές γνωριμίες τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (00ο 43’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα φέρει και αρκετές μετακινήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών  καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (06ο 24’), θα βοηθήσει τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες.
  • Στις 02/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (24ο 39΄), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσου έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια τους και να προχωρήσουν σε πετυχημένες συνεργασίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.
  • Στις 02/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  (25ο 26΄), θα θολώσει την κρίση και θα δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προβάλετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Θα έχετε σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς, αλλά, και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι φίλοι σας θα ζητήσουν την βοήθεια σας στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρές αποδράσεις με φίλους. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος, εκτός από το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε νέο κινητό ή να αντικαταστήσετε το μεταφορικό σας μέσο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα, αρχικά θα σας δώσει την ευκαιρία να  να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό κάποιες φορές να γίνεται καταπιεστικοί στην προσπάθεια σας να δείξετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να ξεχωρίσετε με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Επίσης, θα έχετε θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και αρκετά ταξίδια, ενώ κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας τους θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μυστικές διαδρομές θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδος όπου θα κινηθείτε παρασκηνιακά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι αρκετές από τις συζητήσεις σας θα πρέπει να μείνουν μυστικές ή θα κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.  Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε τους νέους συνεργάτες μέσα από τον κύκλο των φίλων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητεύσετε ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τους μελλοντικούς σας στόχους θα κυνηγήσετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς, και δουλεύοντας με ενθουσιασμό να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην καριέρα σας. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να στείλετε το βιογραφικό σας και να έχετε καλές ειδήσεις από δουλειές που περιμένατε. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιο αισιόδοξοι θα είστε αυτή τη  χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δουλέψετε μεθοδικά πάνω στην υλοποίηση των  μελλοντικών σας σχεδίων, έχοντας πλέον ανακτήσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.  Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία), να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις σχέσεις σας θα ρίξετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στους Διδύμους και η πολύμηνη παραμονή του, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας και να επανεξετάσετε με προσοχή τις συνεργασίες σας, παίρνοντας ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον, ενώ είναι πιθανό να δεχτείτε και ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με το ταίρι σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές ευθύνες σας περιμένουν στην δουλειά σας εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας, με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε, την αποτελεσματικότητα σας άλλα και τις πρακτικές λύσεις που θα δίνετε στα προβλήματα που θα προκύπτουν. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά. Ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς, θα είναι οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και αισιόδοξες περιόδους της χρονιάς, όπου θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε με πάθος και ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, βάζοντας τα σε σταθερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, θα διασκεδάσετε, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, ενώ στο παιχνίδι του φλερτ θα είστε οι αδιαμφισβήτητοι νικητές.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας, θα κληθείτε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να κινηθείτε άμεσα, και να τακτοποιήσετε οριστικά τόσο τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, όσο και τα  ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να έρθετε και σε ρήξη με ορισμένα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε ή να ξεκινήσετε μια παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!