Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Κανένας δεν μπορεί να με ξεγελάσει ..


Ευχάριστες και ιδιαίτερα σημαντικές ειδήσεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες, οι οποίες θα επαναφέρουν την καλή διάθεση, την αισιοδοξία αλλά και  το χαμόγελο μετά από καιρό στα χείλη μας. Λίγες ημέρες , πριν την Ηλιακή Έκλειψη, και συγκεκριμένα στις 28/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 36’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με  τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε λεπτομέρειες που πιθανόν στο παρελθόν να μην δίναμε. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη η ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, ενώ από την άλλη πλευρά θα μας είναι πολύ εύκολο να περάσουμε τις απόψεις μας στους άλλους.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο θα είναι, το γεγονός ότι δεν θα διστάσουμε να  χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα μας έρθουν στα χέρια μας προς όφελος μας. Από την άλλη πλευρά  θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και θα εκφράσουμε με μεγάλη ευκολία   τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.Η όψη αυτή θα επαναληφθεί ακόμα 2 φορές, στις 25/05 και στις 10/06/

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσουν σωστά τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με μεγάλη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, χωρίς να τους νοιάζει η εικόνα τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με μεγάλη ευκολία τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που πιθανόν στο παρελθόν να μην δίναν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα ταξίδι να είναι η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει από την μια πλευρά να ανακαλύψουν τους κρυφούς εχθρούς τους στο χώρο της εργασίας τους, ενώ από την άλλη πλευρά, θα τους ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά,  στην προσπάθεια να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, εκμεταλλευόμενοι όλες τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να κινηθούν παρασκηνιακά, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν με ιδιαίτερη ευκολία τις κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των φίλων και των γνωστών τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να βρουν και σημαντικούς υποστηρικτές στα μελλοντικά τους σχέδια μέσα από τον κύκλο των φίλων τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!