Ο μήνας πριν τα γενέθλιά σας


Στις 30 ημέρες πριν από τα γενέθλια,

Μπαίνουμε σε ένα παράξενο και ασυνήθιστο πλαίσιο μυαλού που έχει να πει πολλά για το κάρμα μας, μελλοντικό και ήδη εκφρασμένο!

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι καθίστανται πιο αδύναμοι, η προσπάθεια για την επιτυχία εξαλείφεται από την επιθυμία να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε, να κοιμηθείτε περισσότερο, να ονειρεύεστε ή να μείνετε μόνος σας.

Αυτός είναι ένας φυσιολογικός κοσμικός βιορυθμός, τον οποίο ο καθένας περνάει και όσοι είναι πιο παρατηρητικοί ή ευαίσθητοι είναι σίγουροι ότι το έχουν παρατηρήσει.

Αυτό συμβαίνει επειδή ένα μήνα πριν ο Ήλιος επανέλθει στην ίδια θέση που είχε, όταν γεννηθήκατε, μπαίνετε σε μια περίοδο ολοκλήρωσης, ενός τερματισμού ενός ετήσιου κύκλου, της απόσυρσης της ενέργειας.

Είναι το δικό σας “τέλος του έτους” και μετά τα γενέθλιά σας ο Ήλιος σας ενεργοποιεί για να αρχίσετε και πάλι με νέα έργα και να βουτήξετε στον κόσμο.

Αλλά τον μήνα πριν από τα γενέθλιά σας, πρέπει να ησυχάσετε, να τελειώσετε τα παλιά πράγματα, να ολοκληρώσετε τα έργα αντί να ξεκινήσετε νέα. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται σαν τα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ημερών πριν, είναι εκτός ελέγχου.

Σαν να έχουν τεθεί σε κίνηση πριν και τώρα τα αποτελέσματα έρχονται, καλά ή κακά.

Και πράγματι, είναι αλήθεια – πηγαίνετε απλά με τη ροή και προσπαθήστε να μην κάνετε νέα επίπονα καθήκοντα – πιθανότατα θα καθυστερήσουν μέχρι και μετά τα γενέθλιά σας ούτως ή άλλως.

Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία αισθάνεστε ότι κοιτάζετε πίσω και επαναξιολογείτε τους προηγούμενους μήνες και τα επιτεύγματά σας, όπως την επανεξέταση του τι αξίζει να κρατάτε και τι πρέπει να μείνει πίσω – από σχέσεις, παλιές συμπεριφορές, έργα κλπ.

Αυτό είναι το προσωπικό σας Νέο Έτος! Ο Ήλιος επανέρχεται στη θέση του, ενισχύει τη θέληση και παραμένει ισχυρή δύναμη.

Έτσι, ο μήνας πριν από τα γενέθλιά σας χρησιμοποιείται καλύτερα για να σκεφτείτε τι πρέπει να αφαιρέσετε από τη ζωή σας. Ή τι νέες κορυφές θέλετε να κατακτήσετε! Οπτικοποιήστε το αυτό, φανταστείτε πώς αισθάνεστε, κάντε ένα σχέδιο στις 30 μέρες πριν. Και μόλις έρθουν τα γενέθλιά σας – αρχίστε να το κάνετε πραγματικότητα!

Και μην είστε σκληροί για τον εαυτό σας εάν αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι, ονειρικοί, τεμπέληδες ή μοναχικοί! Αυτός είναι ο τρόπος που υποτίθεται ότι πρέπει να αισθάνεστε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσετε, να σκεφτείτε, να είστε στη φύση, να κοιμηθείτε περισσότερο, να είστε μόνοι. Μην ξεχνάτε την ξεκούραση – πάρτε το χρόνο σας, γιατί σύντομα θα σας ζητηθεί να αρχίσετε ξανά να λάμπετε!

Οι καλύτερες δραστηριότητες για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας σε αυτή την περίοδο είναι: η επαφή με τη φύση, η απαλή και ανυψωτική μουσική, η όμορφη τέχνη, η ανάγνωση, ο διαλογισμός, η ρομαντική αναζήτηση, οι απαλές δημιουργικές δραστηριότητες όπως η ζωγραφική και η γραφή σε ένα ημερολόγιο.

Οι χειρότερες είναι:

Να προσπαθείτε  να εργαστείτε πολύ σκληρά / να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν γρήγορα, να πίνετε ή να τρώτε πάρα πολύ. Όλα τα συστήματά σας χρειάζονται ξεκούραση τώρα-μυαλό, σώμα και ψυχή!

Καλλιεργήστε την ψυχή σας, να είστε ευγενικοί στον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για να επανεκτιμήσετε τα πράγματα στη ζωή σας! Αυτό συχνά αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο διορατικός και πνευματικός μήνας του έτους, ο οποίος μπορεί να καταφέρει να σας κάνει να καταλάβετε βαθιά την αποστολή σας στην Γη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!