Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020


Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας (23η μοίρα Αιγόκερω)

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για να μας αναμορφώσει ριζικά. Τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο πρόκειται να μεταλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτή η όψη δεν είναι εύκολη, αφού η μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη θα χρειαστεί κόπο και δουλειά για να είναι επιτυχημένη, ωστόσο έρχεται για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ακόμα και αν πρέπει να περάσουμε το μάθημα της…σκληρής αγάπης για να το πετύχουμε. 

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (01:13)

Αυτές τις ώρες ονειροπολείς! Φτιάχνεις στο μυαλό σου τα ομορφότερα δυνατά σενάρια για το μέλλον σου, τα “προβάλεις” και τα “ζεις”. Είναι μία καλή στιγμή να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να τη ζήσεις όπως θέλεις, όμως πρόσεξε μη χάσεις τις ισορροπίες σου, αλλά και την αίσθηση πραγματικού-ιδεατού.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 02:13 έως τις 11:18

Η μέρα είναι καλή. Η επικοινωνία ευνοείται σημαντικά συγκριτικά με χθες, ενώ σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που απαιτούν προσοχή, προσήλωση, συγκέντρωση. Δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλη η μέρα για συναισθηματικά “ανοίγματα”, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τα αφήσεις καλύτερα για αύριο.

Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας (12:18)

Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι έντονα ευαισθητοποιημένος/η απέναντι στα πολύ κοντινά σου άτομα και επιδιώκεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ωστόσο, η μέρα δεν ενδείκνυται για πολλούς συναισθηματισμούς. Μπορείτε όμως κάλλιστα να αξιοποιήσετε τη μέρα και να κάνετε μία πολύ άμεση και ειλικρινή συζήτηση.

Σελήνη εξάγωνο Κρόνος (13:18)

Ελέγχεις απόλυτα τα συναισθήματά σου αυτές τις ώρες και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία και λογική. Είναι μία καλή στιγμή για να φτιάξεις το πρόγραμμα της εβδομάδας σου ή/και να οργανώσεις πράγματα στο σπίτι.

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (23:21)

Αυτό το διάστημα είναι πολύ αρμονικές οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου. Υπάρχει μία εξαιρετική συνεννόηση σ’ ό, τι αφορά στις υποχρεώσεις του σπιτιού κι έτσι δεν αποκλείεται να επιλέξετε συλλογικά να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις του σπιτιού.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 2ου και του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν  ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 16η, την 23η και την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών όψεων της Σελήνης και η επιρροή της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:12’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49’ το βραδάκι. Η μέρα ...

Astrotip ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάνετε focus στους στόχους τις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας. Τώρα όλα είναι δυ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Με περίσσια ενέργεια και με δυναμισμό, θα κινηθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας να ξ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:11’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49 το βραδάκι. Η μέρα τ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μπορεί να αποδεχτείτε μία πρόταση για έξοδο σήμερα αλλά εάν ψυχολογικά δεν ε ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εάν στην διάρκεια της μέρας αισθανθείτε εκνευρισμένοι, προσπαθήστε να αποστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u