Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020


Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας (23η μοίρα Αιγόκερω)

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για να μας αναμορφώσει ριζικά. Τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο πρόκειται να μεταλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτή η όψη δεν είναι εύκολη, αφού η μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη θα χρειαστεί κόπο και δουλειά για να είναι επιτυχημένη, ωστόσο έρχεται για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ακόμα και αν πρέπει να περάσουμε το μάθημα της…σκληρής αγάπης για να το πετύχουμε. 

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (01:13)

Αυτές τις ώρες ονειροπολείς! Φτιάχνεις στο μυαλό σου τα ομορφότερα δυνατά σενάρια για το μέλλον σου, τα “προβάλεις” και τα “ζεις”. Είναι μία καλή στιγμή να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να τη ζήσεις όπως θέλεις, όμως πρόσεξε μη χάσεις τις ισορροπίες σου, αλλά και την αίσθηση πραγματικού-ιδεατού.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 02:13 έως τις 11:18

Η μέρα είναι καλή. Η επικοινωνία ευνοείται σημαντικά συγκριτικά με χθες, ενώ σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που απαιτούν προσοχή, προσήλωση, συγκέντρωση. Δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλη η μέρα για συναισθηματικά “ανοίγματα”, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τα αφήσεις καλύτερα για αύριο.

Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας (12:18)

Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι έντονα ευαισθητοποιημένος/η απέναντι στα πολύ κοντινά σου άτομα και επιδιώκεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ωστόσο, η μέρα δεν ενδείκνυται για πολλούς συναισθηματισμούς. Μπορείτε όμως κάλλιστα να αξιοποιήσετε τη μέρα και να κάνετε μία πολύ άμεση και ειλικρινή συζήτηση.

Σελήνη εξάγωνο Κρόνος (13:18)

Ελέγχεις απόλυτα τα συναισθήματά σου αυτές τις ώρες και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία και λογική. Είναι μία καλή στιγμή για να φτιάξεις το πρόγραμμα της εβδομάδας σου ή/και να οργανώσεις πράγματα στο σπίτι.

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (23:21)

Αυτό το διάστημα είναι πολύ αρμονικές οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου. Υπάρχει μία εξαιρετική συνεννόηση σ’ ό, τι αφορά στις υποχρεώσεις του σπιτιού κι έτσι δεν αποκλείεται να επιλέξετε συλλογικά να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις του σπιτιού.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 2ου και του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν  ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 16η, την 23η και την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών όψεων της Σελήνης και η επιρροή της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Ήλιος εξάγωνο Άρης Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης ενδέχεται να βρεθούν στο δρόμο ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Κριός Πιθανόν σήμερα κάποιος άνθρωπος δικός σας, ή ένας φίλος που εμπιστεύεστε, να ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Η εικόνα σας δέχεται περίεργες επιρροές και σοβαρές αλλαγές . Το ίδιο και ο χ ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Επειδή είστε παρορμητικοί και πολλές φορές απαιτείτε να γίνει κάτι, να θυμάσ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Ήλιος εξάγωνο Άρης (ακρίβεια χθες) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης ενδέχεται να βρε ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ξεκινάει για σας μια καινούργια ερωτική περίοδος, όπου τόσο οι προσφορές εκε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u