Τετράγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Ποσειδώνα, Αδιέξοδοι έρωτες …


Πολλές φορές έχουμε δει γύρω μας ανθρώπους οι οποίοι ενώ είναι πολύ έξυπνοι και επιτυχημένοι επαγγελματικά, στην ερωτική τους ζωή έχουν προβλήματα και συνεχώς ζουν ερωτικές ιστορίες, στις οποίες στο τέλος απογοητεύονται. Στις 14/07 η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (25ο 22’), μια όψη που θολώνει την κρίση μας και μας ωθεί να ζούμε καταστάσεις οι οποίες συνήθως στο τέλος μας απογοητεύουν.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα δούμε την ερωτική μας ζωή μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες, αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει σύγχυση, καθώς θα  κάνουμε όνειρα για ένα έρωτα ο οποίος είτε μπορεί να μην είναι αληθινός, είτε γιατί μπορεί να μην υπάρχει από την άλλη πλευρά η ανάλογη ανταπόκριση. Αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά μας, καθώς μια επαγγελματικές προτάσεις που θα προκύψουν δεν θα είναι αυτές που φαίνονται.

Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε επενδύσεις και συναλλαγές αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι να μας εξαπατήσουν. Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, θα πρέπει να προσέξουμε  τα ωραία λόγια γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ενώ εξαιτίας της σύγχυσης που γενικά επικρατεί είναι πιθανό να παρασυρθούμε και σε ερωτικές απιστίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να τους παρασύρει σε ωραία λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να δεχτούν μια επαγγελματική πρόταση, από το παρασκήνιο στην οποία δεν πρέπει να βιαστούν να απαντήσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι καλό να αποφύγουν τις κρυφές ερωτικές ιστορίες γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να μετανιώσουν.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους φέρει μπροστά σε οικονομικά διλήμματα, με την μορφή νέων συνεργασιών στις οποίες καλό θα ήταν να αποφύγουν να επενδύσουν.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα για την στάση του ερωτικού τους συντρόφου γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα θολώσει την κρίση τους για όλα τα θέματα που τους αφορούν. Ξεκινώντας από τα επαγγελματικά τους,  αρχικά θα  πρέπει να προσέξουν την εικόνα τους, ενώ από την άλλη πλευρά καλό θα ήταν  να αποφύγουν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας τους , γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό παρασυρθούν σε αδιέξοδες  ερωτικές ιστορίες ή να επενδύσουν σε πρόσωπα που πολύ σύντομα θα τους απογοητεύσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!