Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Αφήνω τα συναισθήματα μου να με παρασύρουν …


Αυτό που παρατηρούμε γύρω μας αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα μετά την Πανσέληνο στους Διδύμους, είναι να υπάρχει γύρω μας διάχυτη μια αίσθηση υπερβολής, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εξωτερίκευση των συναισθημάτων μας, αλλά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την προσωπική μας ζωή και τις σχέσεις μας.

Στις 09/12 θα δούμε αυτές τις υπερβολές να κορυφώνονται, εξαιτίας της επιρροής  της όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς (29ο 13’), για τον Δία αυτή είναι η τελευταία όψη που θα σχηματίσει στους Ιχθύς λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία , θα έχουμε την τάση να εκφράζουμε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα μας, είτε δείχνοντας στον σύντροφο και τους άλλους τα συναισθήματα αγάπης είτε δίνοντας υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό πάνω στον ενθουσιασμό μας να ξεκινήσουμε μια σχέση η οποία θα στερείτε διάρκειας, ενώ παράλληλα είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να ακούσουμε ή να  παρασυρθούμε  σε ερωτικά σκάνδαλα.  Αυτό που πρέπει να προσέχουμε, είναι να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παρασυρθεί από τους ανθρώπους που θα γνωρίσουμε, καθώς είναι πιθανό να μας δημιουργήσουν υψηλές προσδοκίες τις οποίες και δεν πρόκειται να υλοποιήσουν, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά, κάτω και από το φως της Πανσελήνου μεγεθύνονται ακόμα περισσότερο.

Επίσης, όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές,  η Αφροδίτη είναι και ένας πολύ σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα μας, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις περιττές σπατάλες. Σε ότι αφορά τον εαυτό μας και την υγεία μας, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξουμε την διατροφή μας  και να παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες, ή σε υπερβολική χρήση αλκοόλ.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε παρασκηνιακές επαγγελματικές συμφωνίες,  οι οποίες αυτή τη στιγμή φαίνονται πολλά υποσχόμενες, ωστόσο στο τέλος θα τους απογοητεύσουν καθώς δεν θα έχουν τα οικονομικά αποτελέσματα που μπορεί να περιμένανε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτούν σε ερωτικές περιπέτειες με ένα συνάδελφο τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς, θα μεγεθύνει την κόπωση που έχουν από την δουλειά τους, με αποτέλεσμα να  αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους και να μην είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε έξοδα και περιττές σπατάλες, ενώ παράλληλα θα έχουν πολύ έντονη την επιθυμία να θα παρασυρθούν σε διατροφικές ατασθαλίες.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης η οποία έρχεται με πολλές υποσχέσεις,  ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό από υπερβολική σιγουριά να παρασυρθούν σε λάθη. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι είναι πιθανόν να  παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες και σκάνδαλα τα οποία μπορεί να τους στοιχίσουν, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική ιστορία η οποία θα έχει μικρή διάρκεια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!