Ερμής στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν, καθώς βγήκαν στην επιφάνεια ειδήσεις που μας μπέρδεψαν ή αλλάξαν την εικόνα που είχαμε για ορισμένους ανθρώπους. Ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν θέματα με παιδιά, ορισμένα προβεβλημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα γίναμε μάρτυρες υπερβολών και φανατικών αντιδράσεων.

Τέλος στο επικοινωνιακό χάος, έρχεται να βάλει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, καθώς θα μας βοηθήσει να δούμε την κατάσταση γύρω μας πιο καθαρά και πάνω από όλα να λειτουργήσουμε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.  Για τους περισσότερους από εμάς ήρθε η ώρα να βάλουμε όρια και να μάθουμε να ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες, ενώ παράλληλα θα μάθουμε να λειτουργούμε με συγκεκριμένη στρατηγική στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ένα από τα πράγματα που θα μάθουμε αυτή τη χρονική περίοδο είναι η συνέπεια των λόγων και των πράξεων, η συνέπεια στους χρόνους μας, στο πρόγραμμα μας, στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους άλλους αλλά κυρίως στον εαυτό μας, καθώς δεν θα σπαταλάμε άσκοπα τα λόγια,  τον χρόνο και την ενέργεια μας ή δεν θα δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε μόνο και μόνο για να μην δυσαρεστήσουμε ή για να αρέσουμε στους άλλους. Η αυστηρή μας στάση θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους άλλους, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν να μας προσάψουν κάτι καθώς, πρώτοι εμείς θα δείξουμε το παράδειγμα. Ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τα όρια και δεν θα ξεφύγουμε σε λεκτικές ακρότητες και όχι μόνο.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 07/12 στις 00:07 π.μ. και θα μέχρι τις 29/12 θα φτάσει στην 24ο 21’ όπου θα μπει σε στάση, στις 30/12 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του από την 24ο 15΄και στις 18/01 θα φτάσει στην 08ο 08΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 19/01 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 08ο 11΄ και 11/02  στις 13:21 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την δίμηνη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν με επιτυχία τα σχέδια τους αλλά και να φλερτάρουν, ενώ από την άλλη πλευρά τις εντάσεις και τις υπερβολές θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Το θετικό είναι ότι το φετινό του ταξίδι του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι απαλλαγμένο από δύσκολες συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 17/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο  Ουρανό(15ο 28’), θα λειτουργήσει απελευθερωτικά καθώς θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να βρουν πρωτότυπες και ανατρεπτικές  λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.
  • Την 25/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (22ο 46’), θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους.
  • Στις 29/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη (24ο 21΄), θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και πιο εύστοχα τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα (22ο 53΄), θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να ξαναδούν τα μελλοντικά τους σχέδια και να είναι πιο αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα.
  • Στις 07/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (16ο 57΄), θα βοηθήσει να αφοσιωθούν με μεγαλύτερη ευκολία στους στόχους τους και να είναι πιο ουσιαστικοί τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό(15ο 01’), θα βοηθήσει να βρουν ανατρεπτικές  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 30/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό(14ο 57’), θα ωθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να γίνουν πιο τολμηροί.
  • Στις 08/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (23ο 46’), η οποία θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.
  • Στις 10/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (28ο 58’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού   Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να κινηθούν με στρατηγική.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τους φιλόδοξους στόχους σας είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε τους επαγγελματικούς στόχους της επόμενης χρονιάς, ενώ παράλληλα αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα δουλέψετε μεθοδικά ώστε να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, βάζοντας το αυστηρό σας προσωπείο, ενώ παράλληλα θα δώσετε σε όλους να καταλάβουν ότι όταν θέλετε κάτι, κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σας σταματήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο αισιόδοξες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, και η πολύμηνη παρουσία του θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία, αυτή η αλλαγή θα σας βοηθήσει να δουλέψετε μεθοδικά πάνω στα  μελλοντικά  σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τις  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα προγραμματίσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους και να προχωρήσετε στις πιο συμφέρουσες για εσάς ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε και σημαντικές οικονομικές προτάσεις, τις οποίες εκτός από την περίοδο που ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, μπορείτε να προχωρήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει με θετικό τρόπο και στην ερωτική και σεξουαλική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες  ασχοληθείτε πιο σοβαρά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του εκεί τους επόμενους 2 μήνες,  θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις παλιές σας συνεργασίες και να προχωρήσετε σε ένα, νέο και πιο σημαντικό κύκλο συνεργασιών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον σύντροφο σας και θα χτίσετε νέες γέφυρες επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ

Πολλές ευθύνες στην δουλειά σας θα αναλάβετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χώρο της εργασίας σας καθώς θα σας φέρει νέες στη δουλειά σας, ενώ εσείς από την πλευρά σας θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, ενώ, οι περισσότεροι από εσάς θα αναγκαστείτε να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Επίσης, ευνοείται το φλερτ στο χώρο της εργασίας σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και η παραμονή του σε αυτό τους επόμενους 2 μήνες στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με πάθος , ενθουσιασμό, αισιοδοξία αλλά και με σωστά μελετημένες κινήσεις τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε, ενώ θα είστε οι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ με έξυπνο μυαλό σας,  τα εύστοχα σχόλια σας  και το χιούμορ σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, για τους επόμενους 2 μήνες, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη σας περιουσία και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε  να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν κλονισθεί. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πιο έντονους ρυθμούς αλλά και πιο ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η καθημερινή σας ζωή το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και η παραμονή του για τους επόμενους δυο μήνες, θα εγκαινιάσει για εσάς μια περίοδο με πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και  συζητήσεις,  στις οποίες θα καταφέρετε  να αναπτύξετε τις απόψεις σας πιο ουσιαστικά, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να προβάλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με  πιο αποτελεσματικό. Σε προσωπικό επίπεδο, θα την δυνατότητα να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια και τον κοντινό σας κύκλο,  να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδο υλοποίησης ξεκινά για εσάς τους  Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και η παραμονή του για τους επόμενους 2 μήνες, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας, μετά από μια επαγγελματική σας επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε έμπρακτα τα  συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς θα είστε παραπάνω προστατευτικοί από όσο πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ταλέντο σας στην επικοινωνία θα έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, και η παραμονή του για το επόμενο δίμηνο, θα σας βοηθήσει να στην δουλειά σας με την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, αλλά και την ικανότητα σας να αναλαμβάνετε ευθύνες και να υλοποιείται τα σχέδια σας δουλεύοντας μεθοδικά,  ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και  μια νέα συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζετε με πιο ξεκάθαρο και ουσιαστικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν στις προσωπικές, και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι  Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε με μεγάλη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ενώ στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε και τους κρυφούς εχθρούς σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εμφανισθεί και πάλι στην ζωή σας  ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και η παραμονή του τους επόμενους 2 μήνες, θα σας βοηθήσει να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να γνωρίσετε τον σύντροφο της ζωής σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!