Πανσέληνος στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει


Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο νοητικό και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Πόσο εύκολη όμως θα είναι η επικοινωνία μας αυτές τις ημέρες και τις αποκαλύψεις θα φέρνει στη ζωή μας και στις σχέσεις μας αυτό το φεγγάρι.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 08/12 στις 06:28 π.μ. στην 16ο 01’ των Διδύμων, ένα ζώδιο που εκπροσωπεί όπως αναφέραμε και παραπάνω, την επικοινωνία, την νεολαία, τα ταξίδια, το μεταφορικό μας μέσο, τις Δημόσιες σχέσεις , τις πωλήσεις και τις εμπορικές συναλλαγές, αλλά και τον γραπτό και προφορικό λόγο, επηρεάζει άμεσα  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του  2ου δεκαημέρου.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 28ο 32’ του Σκορπιού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον έλεγχο, την μεταμόρφωση, τα οικονομικά από τρίτους και το σεξ.

Πόσο σημαντική είναι αυτή η Πανσέληνος και τι ιδιαιτερότητες κρύβει. Αρχικά, ο άξονας στον οποίο πραγματοποιείται είναι ο Άξονας της Ύπαρξης (1ος – 7ος), και αυτό που έρχεται να κάνει είναι να βάλει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, δηλαδή τις προσωπικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα εάν λίγες ώρες αργότερα δεν ολοκληρωνόταν με ακρίβεια η όψη αντίθεσης του Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, μια όψη η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετή ένταση, και πείσμα, καθώς μέσα από αυτή θα συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις μας, αλλά και πόσο έτοιμοι είμαστε να παλέψουμε για αυτές που θεωρούμε σημαντικές ή πρέπει να δώσουμε ένα τέλος.

Άλλωστε η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που προηγήθηκε είναι πιθανό να θόλωσε την κρίση μας και να μας παρασείρει σε λανθασμένα συμπεράσματα σε σχέση με ότι συμβαίνει στην ερωτική μας ζωή. Εάν κάτι είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες, είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας καθώς η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Δία, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπερβολές, και ανευθυνότητα.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει είμαστε πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία, αν και μια μικρή δόση υπερβολής στον τρόπο που εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας ακόμα υπάρχει, εξαιτίας της όψη τετραγώνου Ερμή – Δία που προηγήθηκε.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Χείρωνα, θα μας βοηθήσει να δούμε μέσα μας και να βρούμε και πάλι την συναισθηματική μας ασφάλεια.

Ενώ από την άλλη πλευρά οι  όψεις  τετραγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος και ο Άρης με το Μεσουράνημα, θα  ενεργοποιήσει αλαζονικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να οφείλονται είτε στην προσπάθεια μας να αποκτήσουμε μια κοινωνική ταυτότητα, είτε γιατί έχουμε ανάγκη αναγνώρισης από το επαγγελματικό και κοινωνικό μας περιβάλλον.

Και σε αυτή την Πανσέληνο εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 21ο 51’ του Ταύρου, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαήμερου, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 04ο 22’ του Σταθερού Σκορπιού.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι όψεις που μας επηρεάζουν είναι, η σύνοδος της Τροπικού Ερμή με τον Αστρικό Πλούτωνα, μια όψη ενισχύει την διαίσθηση μας και μας βοηθάει να βγάλουμε στο φως κρυμμένα μυστικά, ενώ θα ενισχύσει το πείσμα και την επιμονή μας.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός ανάδρομος Άρης με τον Τροπικό Κρόνο θα δημιουργήσει έντονο άγχος, ενώ μπορεί να πυροδοτήσει και αντιδράσεις έντονης σκληρότητας.

Σε αυτό θα συμβάλει καταλυτικά και η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Πλούτωνα μια όψη εξαιρετική δύσκολη στην διαχείριση της, καθώς μπορεί σε προσωπικό επίπεδο, να φέρει μεγάλες ανατροπές στην ζωή μας. Σε αυτή τη μάχη κερδισμένος βγαίνει πάντα ο πιο ισχυρός.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Βλέπω ξεκάθαρα τις σχέσεις μου και συνειδητοποιώ για ποιες αξίζει να παλέψω. Η μάχη δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο στο τέλος θα κερδίσει αυτός που θέλει την νίκη πιο πολύ.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους  Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη θέρμη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Ενώ στην προσπάθεια σας να υποστηρίξετε τις απόψεις σας είναι πιθανόν να είστε περισσότερο μαχητικοί από όσο πρέπει. Εάν κάτι πρέπει να προσέχετε, είναι την βιασύνη σας ιδιαίτερα όταν οδηγείται.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα σας θα δούνε αυτές τις ημέρες όλοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας ωθήσει να παλέψετε με κάθε τρόπο για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, με επιμονή και πείσμα, και να κερδίσετε μια μάχη που στα μάτια των άλλων πιθανόν να φαίνεται χαμένη, τόσο στην δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.  Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχετε τα έξοδα σας και ν αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχετε δικαιωματικά αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει δείτε με μεγάλη προσοχή τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και να αποφασίσετε για ποιες από αυτές αξίζει να παλέψετε. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις ακρότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις παρασκηνιακές κινήσεις θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και αρκετό άγχος. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό να αποκαλυφθούν οι παρασκηνιακές σας επαφές και οι κρυφές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που  θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Οι προκλήσεις που  θα έχετε από φίλους θα είναι πολλές, ωστόσο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, καθώς είναι πιθανόν να δείτε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Για τους στόχους σας θα παλέψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κινηθείτε πολύ δυναμικά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε και την εικόνα σας, γιατί είναι πιθανό να γίνεται περισσότερο επιθετικοί από όσο πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 9ο  Ηλιακό σας , θα βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και όρεξη  τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία θα μοιραστείτε με μεγάλη χαρά με τους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στο σχεδιασμό ενός επαγγελματικού ταξιδιού το οποίο θα συνδυάζει και διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απέναντι από τις ανασφάλειες σας θα βρεθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με τους μεγαλύτερους φόβους, οι οποίοι για άλλους είναι οικονομικοί και για άλλους συναισθηματικοί. Στην προσπάθεια σας να νιώσετε καλύτερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σπατάλες ή να καυγαδίσετε με το ταίρι σας καθώς νιώθετε ότι δεν βρίσκεστε πλέον στο επίκεντρο της προσοχής του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς  οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η συνόδου που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη, είναι πιθανό να ανεβάσουν τους τόνους στις επαγγελματικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις και παρεξηγήσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτές τις ημέρες τις έντονες συζητήσεις με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας, καθώς είστε αναγκασμένοι, να δουλέψετε κάτω από πίεση χρόνου.  Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, και να διοχετεύσετε διαφορετικά το άγχος σας, όπως μέσα από την γυμναστική. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές Πανσελήνους της χρονιάς θα ζήσετε εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο πάθος τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές γεμάτες πάθος με τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύς.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ είναι πιθανό να έρθετε και σε σύγκρουση με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να κάνετε και έξοδα για το σπίτι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!