Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Οι έρωτες των διακοπών !!


Οι διακοπές είναι πάντα συνδεδεμένες, με χαρά, διασκέδαση, ξεκούραση, νέες εμπειρίες αλλά και την προσδοκία για νέους έρωτες. Αυτές τις ημέρες αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να το ρίξουμε έξω και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας, και να ζήσουμε το παραμύθι ενός καλοκαιρινού έρωτα.

Στις 25/07 θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (8ο 42’), για τον Δία αυτή είναι η τελευταία όψη που θα σχηματίσει στο ζώδιο του Κριού πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα έχουμε ροπή προς της υπερβολές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να πούμε πράγματα που δεν πρέπει εξαιτίας του ενθουσιασμού μας, να ξεκινήσουμε μια σχέση η οποία δεν θα έχει διάρκεια στον χρόνο, ή  να παρασυρθούμε  σε ερωτικά σκάνδαλα.

Επίσης, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα μας  δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες, και θα λειτουργήσουν ως μεγεθυντικοί καθρέφτες μέσα από τους οποίους θα δούμε τα συναισθήματα μας να  μεγεθύνονται. Από την άλλη πλευρά,  η Αφροδίτη είναι και ένας οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα μας, ιδιαίτερα όσοι είμαστε διακοπές ή φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για να φύγουμε, καθώς θα έχουμε την τάση να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα από όσα έχουμε υπολογίσει με αποτέλεσμα να  τινάξουμε τον προϋπολογισμό μας στον αέρα.

Επίσης, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί να είμαστε με την διατροφή μας καθώς θα έχουμε την τάση να παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες, αλλά και με τη χρήση του αλκοόλ.  Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους φέρει μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα τους ενθουσιάσει και θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς τους να αφήσουν κάποια πράγματα στην τύχη τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην παρασυρθούν σε ερωτικά σκάνδαλα, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα έντονο καλοκαιρινό έρωτα, ο οποίος όμως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους παρασύρει σε παρασκηνιακές επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες όμως στο τέλος δεν θα έχουν τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν πολύ έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα βγάλει στην επιφάνεια την συσσωρευμένη τους κούραση γι’ αυτό και στην δουλειά τους, γι’ αυτό και αντί να δείχνουν τον γνωστό τους ζήλο, θα έχουν την τάση να τα αφήσουν για λίγο όλα στην τύχη τους και να ασχολούνται μόνο με τα απαραίτητα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα τους γιατί είναι πιθανό να κάνουν περιττές αγορές και έξοδα, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχουν την διατροφή τους γιατί θα παρασυρθούν σε διατροφικές κραιπάλες οι οποίες θα φανούν σε λίγο καιρό πάνω στην ζυγαριά τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!