Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει


Μετά από ένα διάστημα που στην προσωπική μας ζωή, κυριαρχούσε η λογική και η επικοινωνία, ήρθε η στιγμή να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημα μας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή θα παίξει η είσοδος της Αφροδίτης στο Υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, η οποία θα μας βοηθήσει, μετά από καιρό, να εκφράσουμε την πιο συναισθηματική μας πλευρά.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την οικογένεια μας να αναζητήσουμε μέσα σε αυτή την συναισθηματική μας  ασφάλεια, ενώ θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε στους φίλους και σε αγαπημένους ανθρώπους ότι έχουμε μέσα στην καρδιά και στην ψυχή μας. Αυτό σημαίνει ότι, θα βρούμε χρόνο για την οικογένεια μας , θα κάνουμε μικρές αποδράσεις μαζί τους , και θα προσπαθήσουμε να τους κακομάθουμε φροντίζοντας τους. Δεν θα φροντίσουμε όμως μόνο τους αγαπημένους μας, αλλά και τον χώρο του σπιτιού μας.

Από την άλλη πλευρά, μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όσοι ερωτευτούν αυτή την χρονική περίοδο, θα έχουν ανάγκη να πάρουν και να προσφέρουν είναι η φροντίδα από τον σύντροφο τους , να νιώσουν  ασφάλεια, θα είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί με το ταίρι τους, παράλληλα όμως  θα εκφράζουν πολύ έντονα τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του ενθουσιασμού αλλά και της ανασφάλειας.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/07 στις 04:26 π. μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 11/08 στις 21:29 μ. μ. . Ιδιαίτερα ευνοημένα από  το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα δουν την συναισθηματική τους ζωή να ανθίζει, παράλληλα όμως θα έχουν και αρκετές ευκαιρίες στις οικονομικές τους υποθέσεις, τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι) είναι πιθανό να παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες, ενώ κάποιες στιγμές θα νιώσουν συναισθηματικά ανασφαλείς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 25/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (8ο 42’), θα παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές στα ερωτικά τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/08 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (18ο 43’), ευνοεί τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, ενώ μπορεί να φέρει και απρόσμενες γνωριμίες στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαήμερου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/08 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Άρη (19ο 24΄), θα ενισχύσει το πάθος και θα ωθήσει να διεκδικήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαήμερου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (25ο 01’), θα ενισχύσει τον ρομαντισμό αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες  των ζωδίων  του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 53’),θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, αλλά και μοιραίες ερωτικές ιστορίες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που όλοι πιστεύουν για εσάς τους Κριούς,είναι ότι είστε δυνατοί και ατρόμητοι. Ωστόσο έχετε και την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική σας πλευρά,  την οποία ήρθε η στιγμή να δείξετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας ευαισθησίες και να εκφράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα πιο τρυφερά σας συναισθήματα. Επίσης, θα βρείτε χρόνο να  ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, τα θέματα της  ακίνητη σας περιουσία. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο όμορφη  θα γίνει η καθημερινή σας ζωή  από εδώ και στο εξής. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να γίνεται  πιο εκφραστικοί κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας επικοινωνιών, και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο το λόγο σας, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδια θα είναι η αφορμή για να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια  νέα οικονομική συνεργασία, για την οποία έχετε δουλέψει αρκετά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, ιδιαίτερα όσοι πάτε διακοπές αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ θα κάνετε και αρκετά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει στην ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας , θα σας βοηθήσει να μπείτε με  ενθουσιασμό στο παιχνίδι του έρωτα και της σαγήνης, για τους δεσμευμένους αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αναθερμάνουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουν  ανεκμετάλλευτες. Ενώ,  σε ότι αφορά την καριέρα τους, οι στόχοι τους θα υλοποιηθούν.

ΛΕΩΝ

Έντονο  παρασκήνιο έχετε αυτή   τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε τα επόμενες επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία, όμως, θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι να περάσετε όμορφα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε μια από τις πιο  εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς, γεμάτη χαρά και διασκέδαση,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους φίλους που έχετε να δείτε καιρό, θα κάνετε νέες γνωριμίες  μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.  Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ κάποιοι σχεδιάζουν τις διακοπές τους, εσείς ασχολείστε με τους επαγγελματικούς σας στόχους Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική  συνεργασία, ενώ παράλληλα θα έχετε και αρκετές επιτυχίες στην δουλειά σας οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τους άλλους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους είστε  σε αναζήτηση νέας εργασίας, οπότε μην διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την  εικόνα σας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την αλλάξετε.  Σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γεννηθεί ένας νέος έρωτας  μέσα από το χώρο της δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον θα έχετε στραμμένο  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της   Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας και θα σας ωθήσει  να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα  μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να ανανεώσετε την σχέση σας με το σύντροφο σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ενώ οι αδέσμευτοι, μπορεί να ζήσουν ένα καλοκαιρινό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει τακτοποιήσετε με τον ιδανικότερο  τρόπο  τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα κύκλο συζητήσεων που αφορούν μια νέα  οικονομική συνεργασία.  Σε προσωπικό επίπεδο, αυτοπεποίθηση και η καλή σας ψυχολογία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην ερωτική σας διάθεση, η οποία  θα αρχίσει να βελτιώνεται.  Ενώ είναι πιθανό κάποιους από εσάς να τους αναστατώσει ένας νέος έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με  τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και να δείξετε την πιο ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τους  αγαπημένους σας. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από εσάς μπορεί να παρασυρθούν από διάφορους ερωτικούς πειρασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κλίμα στην δουλειά σας θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνετε. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα επαναφέρει την ηρεμία στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους . Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ερωτικά μπερδέματα με ένα συνάδελφο σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση  και την εμφάνιση σας, λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, ερωτικές και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς . Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να αναπτύξετε με πάθος τα δημιουργικά σας σχέδια, και να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον . Επίσης, θα βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι  θα περάσουν πολύ όμορφα με τον σύντροφο τους και δεν θα διστάσουν  να τους  εκφράσουν τα συναισθήματα τους, ενώ, για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να ερωτευτούν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!