Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει


Μετά από ένα διάστημα έντονης εσωστρέφειας, ήρθε η στιγμή να γίνουμε πιο εκφραστικοί και να διεκδικήσουμε με δυναμισμό αυτά που θέλουμε, ενώ μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού έχουμε ανάγκη βγούμε έξω, να χαρούμε, να ταξιδέψουμε και να περάσουμε όμορφα.

Στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα,  όμως, ο Ερμής θα καταφέρει να υλοποιήσει τις προσδοκίες του και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές φέτος;

Στο ζώδιο του Λέοντα, ο Ερμής μας παρασύρει σε ένα επικοινωνιακό πάρτι και μας ωθεί να γίνουμε πιο εκδηλωτικοί, να εκφράσουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και  γενναιόδωροι τα συναισθήματα μας , παρασύροντας μας πολλές φορές  σε υπερβολές, στην προσπάθεια μας να τραβήξουμε την προσοχή των συνομιλητών μας.  Από την άλλη πλευρά θα κληθούμε αρκετές φορές  να υπερασπιστούμε  με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια τις θέσεις μας, ενώ, δεν θα διστάσουμε, εάν χρειαστεί,  να αντιμετωπίσουμε  και με πιο ισχυρά από εμάς πρόσωπα, εάν νιώσουμε ότι δεν μας σέβονται και προσπαθούν να μας μειώσουν. Ωστόσο, για κάποιους φέτος δεν θα είναι πολύ εύκολα.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/07 στις 15:35 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 04/08 στις 09:57 π.μ., όπου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου.  Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες Τοξότες) τα οποία θα περάσουν φέτος πάρα πολύ όμορφα, θα φλερτάρουν, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αλλά και  να αναπτύξουν τα φιλόδοξα δημιουργικά τους σχέδια. Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι εκπρόσωποι  του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) θα δυσκολευτούν αρκετά , καθώς θα βιώσουν πιεστικές καταστάσεις στην δουλειά τους, εντάσεις και ορισμένοι από αυτούς πιθανό να αναγκαστούν να κάνουν και ξαφνικές αλλαγές.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 23/07 η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο (08ο 40’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση, ενώ παράλληλα θα φέρει και ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί  στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη (14ο 41’), θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς , Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (18ο 38’), επιφυλάσσει απρόσμενες  αλλαγές στα σχέδια και πιθανόν δυσάρεστες εκπλήξεις στους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαήμερου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 31/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο (22ο 56’), δεν θα επιτρέψει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, θα προκαλέσει και αρκετές αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδια τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανόν να νιώσουν ότι λογοκρίνονται.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί . Η είσοδος Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό, θα ενισχύσει την δημιουργική σας πλευρά και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα σχέδια σας για το μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας θα γεμίσουν χαρά, και θα διασκεδάσετε. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα φλερτάρουν και γιατί όχι μπορεί και να ερωτευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά και να δώσετε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και την ακίνητη σας περιουσία. Παράλληλα όμως, θα υπάρξουν στιγμές που είναι απαραίτητο  να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας καθώς, εξαιτίας των απρόσμενων αλλαγών και των ανατροπών των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτή η χρονική περίοδο για εσάς τους Διδύμους.  Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε ένα διάστημα με πολύ  ενδιαφέρουσες και σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις,  ακόμα και αν είστε διακοπές. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος σας που έχετε να δείτε καιρό και σας είχαν λείψει, εξαιτίας των περιορισμών που περάσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια . Από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα κάνουν ενδιαφέρουσες  γνωριμίες μέσα από κοινωνικά δίκτυα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πλέον πατάτε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του, στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει , να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με λιγότερο άγχος, ενώ με χαρά θα δείτε τις μετοχές σας στο χώρο της δουλειά σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας θα έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στο επικοινωνιακό παιχνίδι και να βγείτε νικητές , προχωρώντας σε σημαντικές, εσάς συμφωνίες και βάζοντας σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας.  Ωστόσο, επειδή κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχει και μερικές δύσκολες συναντήσεις, θα πρέπει να δείξετε υπομονή, γιατί μπορεί να υπάρχουν αναβολές ή ξαφνικές ανατροπές , ενώ μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε ριζικά τα πλάνα και την στρατηγική σας, γεγονός που μπορεί να σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει, να  κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας, και να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις και συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν με δυναμικό τρόπο, επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, ανατρέποντας τις ισορροπίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφα, αφού θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους για διακοπές, ενώ θα κάνετε και  και ενδιαφέρουσες γνωριμίες  μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίες θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας γοητεύσει ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τους φιλόδοξους στόχους σας θα ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δουλέψετε μεθοδικά ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και απρόσμενες  επαγγελματικές προτάσεις. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική  για  να στείλετε το βιογραφικό σας. Ωστόσο, όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χαρά και η αισιοδοξία επιστρέφει στην ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για τα μελλοντικά σας σχέδια με αγαπημένους φίλους και πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα  να συναντήσετε  φίλους που έχετε να δείτε καιρό και  βρίσκονται εκτός χώρας,  και να περάσετε όμορφα όσοι έχετε προγραμματίσει αυτές τις ημέρες τις  διακοπές. Φυσικά, δεν θα αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν ανεκμετάλλευτες για να προωθήσετε την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τάξη στα οικονομικά σας θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Τράπεζες, Εφορία) και να φύγετε πιο ήρεμοι για τις διακοπές σας, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, και να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα ζητήματα που απασχολούν τους συνεργάτες σας, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές στιγμές που θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί μαζί τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας, βάζοντας παράλληλα όρια. Βέβαια, δεν θα λείψουν και σε εσάς οι ξαφνικές ανατροπές.

ΙΧΘΥΣ

Τις υποχρεώσεις σας θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε στην δουλειά σας, λίγο πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές  εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  αρχικά θα σας βοηθήσει αποκαταστήσετε  τις σχέσεις σας  με τους συναδέλφους σας, να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα  που θα προκύψουν στην δουλεία σας, ενώ θα προσπαθήσετε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες λίγο πριν φύγετε για διακοπές. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες καθώς θα κληθείτε να καλύψετε κάποιους συναδέλφους σας που απουσιάζουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!