Άρης στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει


Λιγότερο βιαστικοί και ριψοκίνδυνοι αλλά περισσότερο υπομονετικοί και επίμονοι θα είμαστε τον επόμενο ενάμιση μήνα. Βασικός υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή μας, είναι ο πλανήτης της δράσης Άρης που μετά το εκρηκτικό ζώδιο του Κριού θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί στις 05/07/2022  στις 09: 04 π.μ., και θα παραμείνει μέχρι τις 20/08 στις 10: 57 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους 6 μήνες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα πάψουμε να είμαστε  βιαστικοί, ανυπόμονοι και εκρηκτικοί, και ριψοκίνδυνοι, αλλά  θα γίνουμε πιο υπομονετικοί και επίμονοι, ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στους δικούς ανθρώπους αλλά και σε ότι θεωρούμε περιουσία μας, θα  πρακτικοί, δεν θα σπαταλάμε άσκοπα την  ενέργεια μας σε καυγάδες ή περιττές κινήσεις, αντίθετα θα εστιάζουμε την προσοχή μας στους στόχους μας, ενώ πριν από κάθε μας κίνηση θα έχουμε υπολογίσει με κάθε λεπτομέρεια το ρίσκο αλλά και τις συνέπειες της κάθε μας κίνησης.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία  του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι τα ζώδια της Γης (κυρίως οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι), αλλά και οι Ιχθύς και οι Καρκίνοι, ενώ πιο ήρεμοι και χαρούμενοι θα είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί. Από την άλλη πλευρά, πιο πιεστικά θα είναι τα πράγματα κυρίως για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Καθώς από την μια πλευρά θα αναγκαστούν να αναλάβουν ευθύνες οι οποίες θα περιορίσουν αρκετά τον ελεύθερο χρόνο τους και να δώσουν οριστικές λύσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά,  θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε αλλαγές, οι οποίες θα είναι ξαφνικές, ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν μπει στην διαδικασία να τις προετοιμάσουν.

Επίσης, εξαιρετικό ενδιαφέρον σε κοσμικό κυρίως  επίπεδο, παρουσιάζουν του Άρη  συναντήσεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό, αλλά και τους Δεσμούς, καθώς θα προκαλέσουν μια σειρά αλυσιδωτών γεγονότων, σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και έντονα  γεωφυσικά φαινόμενα,  σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια στις παραμονής του στο ζώδιο του  Ταύρου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 05/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή (00ο 01’), θα ωθήσει σε αυθόρμητες αντιδράσεις τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (14ο 40’), θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές και θα προκαλέσει ρήξεις στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό (18ο 42΄), θα φέρει απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/08 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη (19ο 24’), υπόσχεται ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο (22ο 24’), είναι πιθανό να φέρει σε αδιέξοδο και να δημιουργήσει αρκετούς περιορισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/08 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (24ο 56’), θα ωθήσει να εκφράσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από τους  Ταύρους, τους  Σκορπιούς, τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 45’), υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια, ενώ παράλληλα υπόσχεται να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο ήρεμοι θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αλλά και μεθοδικές κινήσεις στην ολοκλήρωση μιας νέα οικονομικής συνεργασίας, η οποία θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας, δίνοντας ουσιαστικά τέλος σε ένα δύσκολο για εσάς διάστημα, ενώ παράλληλα θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις άσκοπες σπατάλες και τα  ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν, τα οποία και θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδος  ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.  Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να βγάλετε στην επιφάνεια το πιο δυναμικό σας πρόσωπο. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είστε δραστήριοι, βιαστικοί και ανυπόμονοι ενώ οι όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του με τον Ουρανό, και τον Κρόνο, θα σας ωθήσουν να αλλάξετε πολλά από τα πράγματα γύρω σας. Ενώ, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος έντονου άγχους,  εσωστρέφειας,  αλλά και παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  από την μια πλευρά θα ενισχύσει το άγχος για το επαγγελματικό σας μέλλον, γι’ αυτό και αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης θα πρέπει να ασχοληθείτε με την  υγεία σας, και να απαλλαγείτε από  κάποιες κακές συνήθειες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, οι οποίες όμως θα πρέπει να μείνουν μυστικές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά κυρίως ανακουφισμένοι θα είστε από εδώ και στο εξής  εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια περίοδο γεμάτη ευχάριστες προσκλήσεις και έντονη κοινωνική δράση.  Αυτό σημαίνει ότι, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, κάποιοι από εσάς να συμμετέχετε σε κοινωνικές δράσεις, ενώ  μέσα από τον κύκλο των φίλων σας είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες νέες  συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποια ερωτικά μπερδέματα με κάποια φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Τους φιλόδοξους στόχους θα κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα εγκαινιάσει μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους της χρονιάς για εσάς,  με πολύ κούραση άγχος, και αρκετές συγκρούσεις στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην δουλειά σας, τα οποία θα αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα σας στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με πείσμα, υπομονή και αισιοδοξία τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, δουλεύοντας μεθοδικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας είναι πιθανό να έρθει από άλλη χώρα. 

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, και να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά. Ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας παρέχουν μια σταθερότητα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε και τις ερωτικές σας σχέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις σχέσεις σας θα  ξαναδείτε με μεγαλύτερη προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με φίλους και συνεργάτες. Επίσης, θα έχετε και ξαφνικές αλλαγές σε ορισμένες σχέσεις σας, κάτι το οποίο μπορεί στην αρχή να σας τρομάξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας,  ενώ θα απαιτηθεί να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις και  να δουλέψετε κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα . Αυτό θα έχεις ως συνέπεια να έρθετε αρκετές φορές σε σύγκρουση με τους συναδέλφους σας, αλλά και να αυξηθεί το άγχος σας . Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή θα μπείτε στην διαδικασία να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, και με υπομονή και πειθαρχία να βάλετε τέλος σε ορισμένες κακές διατροφικές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δραστήριες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πάθος να αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, και να γίνετε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να αναζωπυρώσουν το πάθος στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα έντονο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι   Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις που θα σχηματίσει με ] τον Κρόνο από το ζώδιο σας αλλά και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό,  θα ανεβάσει τους τόνους στις οικογενειακές σας, οι συγκρούσεις που θα προκληθούν θα βγάλουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα πολλών χρόνων που επιμελώς κρύβατε κάτω από το χαλάκι. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις, δίνοντας έτσι ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα που λιμνάζανε χρόνια. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε τεχνικές εργασίες ή στην ανακαίνιση του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα θα γίνει η καθημερινότητα σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει την ζωή σας σε πιο έντονους ρυθμούς, με αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, και πολλές συζητήσεις στις οποίες θα υποστηρίξετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερο πάθος. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια της οδήγησης και των μετακινήσεων σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!