Ερμής στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει


Περισσότερο συναίσθημα στην ζωή μας, ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι μας. Μετά από ένα περίπου δίμηνο όπου στην ζωή μας κυριαρχούσε η πληροφορία και η επιθυμία να μεταφέρουμε όλα όσα μαθαίναμε, χωρίς να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις, ήρθε η στιγμή να γίνουμε πιο προσεχτικοί και να συμπονετικοί.

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο κυριαρχεί η λέξη αισθάνομαι,  θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αλλαγή, και αυτή δεν είναι άλλη, από το αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, εκφράζουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και τους φόβους και τις ανασφάλειες μας, όχι σε όλους, αλλά πολύ κοντινούς μας ανθρώπους.

 Παράλληλα θα έχουμε την ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε την συναισθηματική κατάσταση των συνομιλητών μας, και θα είμαστε δίπλα τους να τους σταθούμε και να τους συμβουλέψουμε. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν  στιγμές που εξαιτίας της παρόρμησης της στιγμής, θα μας είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τα νεύρα και τα συναισθήματα ή τα παράπονα μας.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 05/07 στις 09:24 π.μ. και στις 19/07 στις 15:34 π.μ.  να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Ιδιαίτερα ευνοούμενοι από την παρουσία  του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα εκμεταλλευτούν σωστά τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν για να προωθήσουν  τα μελλοντικά τους σχέδια ή να προχωρήσουν σε πολύ σημαντικές συμφωνίες, ενώ από την άλλη πλευρά, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχουν πολύ σημαντικές συζητήσεις και αρκετές φορές θα χρειαστεί να γίνουν πιο μαχητικοί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 05/07 η όψη εξάγωνου που σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη (00ο 01΄), θα βοηθήσει να πάρουν γρήγορες αποφάσεις  τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 2 ημέρες του ζωδίου τους καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (08ο 06’), θα παρασύρει σε μεγάλα λόγια αλλά και υποσχέσεις που θα δυσκολευτούν να κρατήσουν, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (18ο 13’), θα δώσει έξυπνες ιδέες τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 16/07 η όψη συνόδου που θα ο Ερμής με τον Ήλιο (24ο 15’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να γίνουν πιο συναισθηματικοί οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (25ο 20’), θα ενισχύσει τον ρομαντισμό, την αισιοδοξία και την διαίσθηση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 18/07 η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (25ο 22’), θα παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις αλλά και πράξεις αντεκδίκησης   τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα , ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις αλλά σε  θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία . Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό  να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή σας ζωή αυτή  τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας και να αναπτύξετε με μεγάλη επιτυχία τις θέσεις σας, ενώ θα έχετε και αρκετές  μετακινήσεις εκτός έδρας για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, στις οποίες μπορείτε να  συνδυάσετε και την δουλειά με τις διακοπές. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αλλάξετε το κινητό ή το μεταφορικό σας μέσο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιο ήρεμοι  θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει  να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας φέρει και σημαντικά οικονομικά κέρδη, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει ευκολία τα συναισθήματα σας, παράλληλα όμως , θα κάνετε και δώρα τα οποία θα έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για τα οποία δουλεύετε μεθοδικά εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε  νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας, ενώ θα εξωτερικεύεται ότι σας ενοχλεί στους δικούς σας ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Παρασκηνιακές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες, στην προσπάθεια σας να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και να ανατρέψει τις ισορροπίες στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, με πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους και νέες γνωριμίες, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και δράσης. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα μπλεχτείτε σε ερωτικές ιστορίες με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο  του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές συζητήσεις που αφορούν μελλοντικές σας συνεργασίες. Ιδιαίτερα για όσους από εσάς  είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή  για να στείλετε το βιογραφικό σας και να προχωρήσετε σε  ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασισμένοι να πετύχετε είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας και να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά, οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε ότι αφορά τις σπουδές σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε τις διακοπές σας ή για να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικέ σας υποθέσεις με την βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων, ενώ αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο θα ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον ρόλο του διαμεσολαβητή θα πάρετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις πιο σοβαρά, δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλετε στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική σας πλευρά, γεγονός που θα αρέσει ιδιαίτερα στο σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η δουλειά σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να σας φέρει νέες ευθύνες, στις οποίες για να ανταπεξέλθετε θα πρέπει να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να α αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, ώστε να επανέλθει η ηρεμία και ισορροπία στην δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα λεκτικό παιχνίδι το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά με ένα συνάδελφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Με ένα μόνιμο χαμόγελο θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η είσοδος  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, τα οποία και θα ξεκινήσετε να υλοποιείτε.  Σε  προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε, θα περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους, ενώ στο παιχνίδι του φλερτ κανένας δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!