Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει


Το ζώδιο του Λέοντα είναι συνδεδεμένο με τις πιο όμορφες καταστάσεις στη ζωή μας, όπως είναι η χαρά, η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, ο έρωτας, τα παιδιά. Αυτή άλλωστε η περίοδος του χρόνου είναι, που οι περισσότεροι από εμάς κανονίζουμε τις διακοπές μας, χαλαρώνουμε, διασκεδάζουμε και προσπαθούμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της υπόλοιπης χρονιάς.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα γίνει στις 22/07 στις 23: 07 μ.μ. και μέχρι τις 23/08 στις 06: 15 π.μ. θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτευτούμε, και να περάσουμε όσο γίνετε πιο όμορφα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, μετά από μια ιδιαίτερα περιοριστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, η επιθυμία μας θα είναι να δείξουμε στους αγαπημένους μας τα συναισθήματα μας και να τους προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε. Το καλοκαίρι, άλλωστε, προσφέρετε για να αναθερμάνουμε τη σχέση μας με το ταίρι μας ή για να υποδεχτούμε ένα νέο έρωτα στην ζωή μας. Επίσης, οι γονείς έχουν την δυνατότητα να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους και να κάνουν κοινές δραστηριότητες.  

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία  του Ήλιου στο  ζώδιο Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Τοξότης) τα οποία θα ξαναβρούν το κέφι, την αισιοδοξία και την ενέργεια τους και θα έχουν το χρόνο και την διάθεση να προωθήσουν τα δημιουργικά τους σχέδια.

Ωστόσο,  για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), η φετινή παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, δεν θα είναι τόσο εύκολη, καθώς θα αναγκαστούν να επαναπροσδιορίσουν , τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται ακόμα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, ενώ, κάποιοι αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν και ξαφνικά γεγονότα, εξαιτίας των δύσκολων συναντήσεων που θα έχουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Ουρανό και τον Κρόνο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 28/07 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα (05ο 38’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 31/07 η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία  (08ο 42’), θα φέρει τύχη και σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 11/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (18ο 51’), θα προκαλέσει απρόοπτες εξελίξεις στην ζωή  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/08 η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου (19ο 21’), θα  ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.  καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  να δουν με ιδιαίτερη προσοχή τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ θα φέρει και πολλές ανατροπές σε αρκετές από αυτές.
  • Στις 14/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο (21ο 54΄), θα φέρει απέναντι στις ευθύνες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια :

ΚΡΙΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο σας και την καλή σας διάθεση, αφού θα έχετε την ευκαιρία να πάτε διακοπές και   να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, και να περάσετε μετά από αρκετό καιρό όμορφα μαζί  με τους αγαπημένους σας  και τα παιδιά σας. Σε ότι αφορά την καριέρα σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια.  Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή,  οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να ζήσετε ένα καλοκαιρινό έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετές εντάσεις και συγκρούσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια ξαφνική αλλαγή σπιτιού, εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης ή να αλλάξουν απρόσμενα οι ισορροπίες στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο,  σας υπόσχεται ένα χρονικό διάστημα με πολλές υποχρεώσεις, συζητήσεις και συναντήσεις όπου θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας  με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα  να δείτε φίλους που εξαιτίας του προηγούμενου περιοριστικού διαστήματος δεν είχατε δει. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορείτε να συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση ή να κάνετε μικρές αποδράσεις με το αυτοκίνητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αγαπημένα σας πρόσωπα θέλετε να προσφέρετε χαρά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Για να προσφέρετε όμως όσα θέλετε, θα προσπαθήσετε με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, να ολοκληρώσετε με επιτυχία  μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας, προστατεύοντας παράλληλα και τα κεκτημένα σας. Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείτε το χαμόγελο στα πρόσωπα των αγαπημένων σας προσώπων, έστω και να ξέρετε με αυτό τον τρόπο τους κακομαθαίνετε.   

ΛΕΩΝ

Το ρόλο που σας ταιριάζει, και δεν είναι άλλος από αυτόν του πρωταγωνιστή θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας,  μια χρονιά, η οποία δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ωστόσο θα είναι μια από τις σημαντικότερες της ζωής σας, καθώς θα έχετε αλλαγές και ανατροπές  σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα στα οποία θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε άμεσα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω σας το παλιό και να υποδεχθείτε με χαρά το καινούργιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε  αυτή τη χρονική περίοδο οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του  Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το άγχος που έχετε  για την δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό όμως που έχετε άμεσα ανάγκη να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία σας. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να έχετε και συναντήσεις από το παρελθόν τις οποίες και θα κρατήσετε μυστικές.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους για διακοπές και όχι μόνο, όπου εάν τις δεχτείτε θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα, διευρύνοντας παράλληλα τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, τα οποία μελλοντικά μπορεί να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τους φιλόδοξους στόχους σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ξαναδείτε τους  επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς, εξαιτίας ενός γεγονότος να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.   Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό μια επαγγελματική πρόταση να είναι η αφορμή για να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα επαναφέρει την αισιοδοξία σας και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ριχτείτε με ενθουσιασμό στην υλοποίηση των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων.  Επίσης,  σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους η περίοδος των  καλοκαιρινών σας διακοπών να είναι η ευκαιρία για να αναθερμάνουν  την σχέση τους  με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να βρουν τον έρωτα της ζωής τους σε ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα οικονομικά σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα  να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα μπορείτε  να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα παίξει θετικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με ιδιαίτερη προσοχή, και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Ενώ αρκετοί, είναι πιθανό να έχετε αρκετές εντάσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στο ξαφνικό τέλος ορισμένων από αυτών, παράλληλα όμως μπορεί να έχετε και ιδιαίτερα ανατρεπτικές προτάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στην σχέση σας με τον σύντροφο σας, οι οποίες μην τρομάζετε, δεν είναι πάντα αρνητικές.

ΙΧΘΥΣ

Τις υποχρεώσεις, λίγο πριν φύγετε για διακοπές θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας αναγκάσει να δουλέψετε κάτω από πίεση χρόνου, στην προσπάθεια σας να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, όπου για άλλη μια φορά θα δείξετε πως όταν θέλετε μπορείτε να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Επίσης, αρκετοί από εσάς, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, ενώ άλλοι θα εκμεταλλευτείτε την περίοδο των διακοπών σας για να κάνετε και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!