Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Ροπή στις απολαύσεις !!!


Η επιθυμία όλων είναι να πάρουμε και πάλι τη ζωή στα χέρια μας, να ερωτευτούμε και να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε ότι στερηθήκαμε την τελευταία χρονιά. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, αυτές τις ημέρες, να παρασυρθούμε σε υπερβολές.

Υπεύθυνοι για την ροπή στις απολαύσεις θα είναι στις 08/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (29ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να συμπεριφερθούμε με επιπόλαιο τρόπο στον ερωτικό μας σύντροφο, να παρασυρθούμε  σε ερωτικά σκάνδαλα, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες, επίσης, θα έχουμε την τάση να μεγεθύνουμε τα συναισθήματα σας.

Από την άλλη ,  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και ένας οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι μας καθώς θα έχουμε την τάση να ξοδέψουμε χρήματα τα οποία θα τινάξουν τον προϋπολογισμό μας στον αέρα είτε για αγορές που αφορούν την εμφάνιση μας, είτε γιατί με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα εντυπωσιάσουμε τους φίλους και τον κοινωνικό μας περίγυρο.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και με την διατροφή μας καθώς θα έχουμε την τάση να παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες.  

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των  2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα είναι επιρρεπείς σε υπερβολές σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας  χρονιάς τους, και αυτό που θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα θα είναι το βάρος τους γιατί είναι πιθανό να πάρουν κιλά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττές αγορές, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να κερδίσετε στις εντυπώσεις με την εμφάνιση σας, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή κοινωνικής εκδήλωσης. Ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί, αυτό όμως μπορεί να έχει συνέπειες στον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες η λέξη που σας ταιριάζει είναι, υπερβολή. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε συμπεριφορές οι οποίες θα επηρεάσουν την εικόνα σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες είναι, είτε να μην παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το χώρο της εργασίας σας, είτε, να μην φανείτε ασυνεπείς στην δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω από εσάς τους  Διδύμους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κρυφές ερωτικές ατασθαλίες, οι οποίες εάν αποκαλυφθούν, μπορεί να σας εκθέσουν. Γι’ αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές, είτε στην συμπεριφορά είτε στον τρόπο που ξοδεύεται τα χρήματα σας, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις των φίλων και των γνωστών σας.

ΛΕΩΝ

Την εικόνα σας θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με αλαζονικό τρόπο τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Η στάση σας μπορεί να πληγώσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και αυτό είναι κάτι που κατά βάθος δεν θέλετε να συμβεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας δεν μπορείτε αν κρύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, στους φίλους και στους συναδέλφους σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι ο ενθουσιασμός από μόνος του δεν φέρνει την επιτυχία, καθώς χρειάζεστε πειθαρχεία, σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Υπερβολική σιγουριά εκπέμπετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μπορεί να σας ωθήσει να υπερεκτιμήσετε μια νέα οικονομική προσφορά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε μια ερωτική περιπέτεια η οποία, εξαιτίας της σιγουριάς σας, μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την συμπεριφορά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, έναν δεν θέλετε να τους πληγώσετε, να μην πείτε πράγματα που ουσιαστικά δεν πιστεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, να είστε σε συνεχή κίνηση, με αποτέλεσμα να μην προσέξετε την διατροφή σας και να παρασυρθείτε σε διατροφικές κραιπάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας έχει αυτή την χρονική περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Αυτές τις ημέρες όμως, και εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είστε επιρρεπείς σε απολαύσεις, οι οποίες εκτός από χρόνο μπορεί να σας κοστίσουν και σε χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας παρασύρει, στην προσπάθεια σας να ανανεώσετε το σπίτι σας,  σε περιττές αγορές και υπερβολικά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Συνεπείς στις υποχρεώσεις σας θα πρέπει να φανείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Οι περισσότεροι από εσάς, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ενισχύσει την επιθυμία σας να τα αφήσετε λίγο τα πράγματα στην τύχη τους. Από την μια πλευρά η υπερβολική σιγουριά στις ικανότητες σας και από την άλλη πλευρά η επιθυμία σας να το ρίξετε λιγάκι έξω, είναι πιθανό να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!