Τετράγωνο ανάδρομου Άρη – ανάδρομου Ποσειδώνα, Τάσεις φυγής από την πραγματικότητα …


Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε αποδέκτες γεγονότων αλλά και συμπεριφορών, οι οποίες μας απογοητεύουν γιατί οδηγούν στην αποδόμηση ατόμων κύρους .  Στις 19/11 ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους θα συναντηθεί για 2η φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 42΄).

Η όψη, έστω και αν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία δεν χάνει τίποτα από την δυναμική της,  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα μας φέρνει για άλλη μια φορά απέναντι σε σημαντικές αποκαλύψεις, ψέματα, φανατικές αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα με απρόβλεπτες συνέπειες. Επίσης, προβλήματα στην επικοινωνία εξαιτίας του λανθασμένου τρόπου που κάποιοι προσπαθούν να προβάλλουν τα επιχειρήματα τους.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συγκλονισθούμε από την αποκάλυψη διαφόρων σεξουαλικών σκανδάλων που αφορούν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας, καθώς  υπερβολική σιγουριά ή η υπεροψία μας στο χώρο της εργασίας μας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα μας. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέχουμε αυτές τις ημέρες, είναι η σχέση μας με τα όρια καθώς ο Ποσειδώνας έχει την τάση να μας μπερδεύει και να τα κάνει δυσδιάκριτα.

Επίσης, μερικοί από εμάς μπορεί να είμαστε αφηρημένοι και αυτό να μας δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην δουλειά μας όσο και κατά την διάρκεια των μετακινήσεων μας. Οι τάσεις φυγής που μπορεί να έχουμε αυτές τις ημέρες είναι πιθανό  να μας οδηγήσει να βρούμε βοήθεια  σε ψεύτικους παραδείσους, όπως στη χρήση αλκοόλ, φαρμάκων ή ουσιών. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, είναι πιθανό να εξωτερικεύσουμε στον σύντροφο μας κάποιες σεξουαλικές μας φαντασιώσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρχουν αυτές τις ημέρες  έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα, κάποια ναυάγια που αφορούν μετανάστες, έξαρση του θρησκευτικού φανατισμού, προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ κρατών, διαρροές χημικών ή μόλυνση στη θάλασσα, έξαρση των ιώσεων, φωτιές ή χημικά εγκαύματα.

Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις  αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 14 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δυο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό στις 13/03/2023.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει να γίνουν ιδιαίτερα διεκδικητικοί στη προσπάθεια τους να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, γι’ αυτό και δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που έχουν στην διάθεση τους, θεμιτά και αθέμιτα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα γίνουν ιδιαίτερα τολμηροί με το ταίρι τους και δεν θα διστάσουν να τους εκφράσουν τις κρυφές ερωτικές τους φαντασιώσεις , επίσης θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους καθώς κατά τη διάρκεια επιρροής αυτής της όψης, ο οργανισμός τους θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στις ιώσεις του αναπνευστικού που είναι σε έξαρση αυτή τη χρονική περίοδο.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να τους ωθήσει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις ή να τους κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης από διάφορους επιτήδειους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνουν περιττά έξοδα και σπατάλες ή να γίνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης από τον ερωτικό τους σύντροφο.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον επαγγελματικό τους μέλλον και σύντομα να απογοητευτούν , ενώ από την  άλλη πλευρά, η υπεροψία και η συμπεριφορά τους να τους εκθέσει στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να τους οδηγήσει σε μικροατυχήματα, ενώ εξαιτίας της κακής ψυχολογικής τους διάθεσης μπορεί να ψάξουν να βρουν χαρά και να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας μέσω του αλκοόλ, των φαρμάκων ή των ουσιών, σε δρόμους δηλαδή που ουσιαστικά δεν δίνουν λύνουν τα προβλήματα και δεν οδηγούν πουθενά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!