Τετράγωνο Άρη – Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!


Αρκετά φορτισμένες είναι αυτές οι ημέρες, και αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε πολύ εύκολα γύρω μας, είτε εξαιτίας κάποιων περιοριστικών καταστάσεων, είτε εξαιτίας της επιμονής κάποιων να μένουν πεισματικά σταθεροί στις απόψεις τους.

Στις 11/11 ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (7ο 40’), μια όχι και τόσο απλή κόντρα, αφού λίγες ώρες πριν πραγματοποιήθηκε η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, θα παρατηρήσουμε οι άνθρωποι γύρω μας να συμπεριφέρονται με σκληρότητα , ενώ η επιμονή τους και η εμμονή τους σε συγκεκριμένες απόψεις θα είναι η αφορμή ώστε να φτάσει η κατάσταση στα άκρα, αυτή η στάση θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη για τις διαπροσωπικές μας  σχέσεις.

Η επιφυλακτικότητα και η επιθυμία μας να έχουμε τα πάντα κάτω από τον απόλυτο έλεγχο θα μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς, σκληρούς και απόμακρους.  Οι δύσκολες συναντήσεις του Άρη με τον Κρόνο λειτουργούν ως φρένο γκάζι για την καθημερινή μας ζωή, γι’ αυτό και  θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν περπατάμε, καθώς είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, όπως για παράδειγμα  πεσίματα, διαστρέμματα και σπασίματα, ενώ μπορεί να προκύψουν και βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτές οι μέρες δεν θα είναι πολύ εύκολες καθώς είναι πιθανό να προκληθούν κοινωνικές αντιδράσεις, εντάσεις μεταξύ των κρατών, φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, και αυτό σίγουρα δεν θέλουμε να συμβεί είναι  κάποιο ατύχημα ή πράξη βίας το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις σε κάποια γωνιά του πλανήτη.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του  1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης θα είναι για +/- 10 ημέρες. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών θα είναι σε όψη συνόδου στις 05/04 /2022.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια τους, κυρίως για τα οικονομικά τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η ισχυρογνωμοσύνη τους να δημιουργήσει εντάσεις στις φιλικές και στις ερωτικές τους σχέσεις.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά και στην καριέρα τους, η επιθυμία τους να ασκούν ασφυκτικό έλεγχο στους συνεργάτες τους, αλλά και η επιμονή τους, θα ανεβάσουν τους τόνους με αποτέλεσμα, η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να κάνουν, είναι να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσουν την ένταση και τον θυμό τους.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, θα ενισχύσει το άγχος τους εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει στην δουλειά τους, αλλά και των πιεστικών χρονοδιαγραμμάτων. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους, γιατί θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!