Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..


Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμως μια παρορμητική κίνηση ή είναι μια αντίδραση που σιγόβρασε για πολύ καιρό μέσα μας ;

Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, είναι αυτός που πυροδοτεί πάντα τις αντιδράσεις και τις αλλαγές στη ζωή μας, οι οποίες όμως μπορεί να αποτελούν μια μεταμορφωτική διαδικασία πολλών χρόνων. Οι καθοριστικές συναντήσεις είναι αυτές  με τον Πλούτωνα .

Στις 22/10 ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (24ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να μπούμε στα δύσκολα και να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας ώστε να ξεριζώσουμε φόβους, ανασφάλειες  και πεποιθήσεις χρόνων που μας κρατάνε πίσω, και να μεταμορφωθούμε συναισθηματικά και σωματικά.

Θα προχωρήσουμε σε παρασκηνιακές κινήσεις στην προσπάθεια μας  να προωθήσουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, ενώ παράλληλα  θα ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας τόσο στο χώρο της εργασίας μας όσο και στο φιλικό μας κύκλο. Αρκετοί από εμάς  θα ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες διατηρούσαμε για  συναισθηματικούς λόγους και ανασφάλεια και οι οποίες δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή είναι πιθανό να έχουμε εντάσεις στην σχέση μας με τον σύντροφο μας και να παρασυρθούμε σε σκηνές ζηλοτυπίας, παράλληλα όμως μπορεί να ζήσουμε και έντονες ερωτικές στιγμές.

Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να έχουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, και βίαιες αντιδράσεις, ενώ  σε ότι αφορά την πανδημία και τις λοιμώξεις είναι πιθανό να έχουμε μια νέα έξαρση. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 13 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα τους βάλει στην διαδικασία να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και σε συνεργασίες, κοιτάζοντας ξεκάθαρα το δικό τους συμφέρον. Όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να προχωρήσουν μπροστά, ενώ θα πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στις λεκτικές επιθέσεις που μπορεί να δεχτούν από πρώην φίλους και συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουν έντονες σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφο τους.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κινηθούν στο παρασκήνιο στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί μπορεί να βρεθούν στην δυσάρεστη θέση, να ανακαλύψουν ποια άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό τους κύκλο προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο τους. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστούν το άγχος τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους,
Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)
η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, αρκετές από τις οποίες οφείλονται κυρίως σε οικογενειακές πεποιθήσεις. Ενώ, δεν θα διστάσουν να ρίξουν οριστικά τους τίτλους του τέλους σε φιλικές σχέσεις οι οποίες ήταν χειριστικές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!