Τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ..


Οι ξεκάθαρες καταστάσεις είναι αυτές που μας βοηθούν να λειτουργούμε ήρεμα και ομαλά στην καθημερινή μας ζωή, υπάρχουν όμως και αυτές οι στιγμές της σύγχυσης και της αυταπάτης όπου νιώθουμε ότι δεν έχουμε από που να κρατηθούμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις.

Στις 11/01 ο πλανήτης της δράση Άρης από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 53΄). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα αυτό που είναι πιθανό να βιώσουμε είναι, εντάσεις και συγκρούσεις στην καθημερινότητα μας η οποία θα οφείλεται είτε από προβλήματα στην επικοινωνία είτε εξαιτίας των απόψεων που μπορεί να υποστηρίζουμε με φανατισμό, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι πολύ εύκολο να φτάσει στα άκρα.

Ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να νιώθουμε πολύ σίγουροι για τον εαυτό μας, και αυτό να μας κάνει να  αδιαφορήσουμε για τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στον επαγγελματικό ή φιλικό μας κύκλο. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέχουμε είναι την αίσθηση του ορίου, και αυτό γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είμαστε ελαστικοί με το περιβάλλον μας και σε άλλες μπορεί να καταπατήσουμε τα όρια των άλλων.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, θα πρέπει να είμαστε επίσης και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας,  γιατί εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να είμαστε επιρρεπής στα μικροατυχήματα. Ενώ, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ψάξουμε να βρούμε τρόπους για να ξεφύγουμε από μια πραγματικότητα που δεν μας αρέσει, και να ζητήσουμε βοήθεια  στους ψεύτικους παραδείσους του αλκοόλ, των φαρμάκων ή των ουσιών. Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, θα μας ωθήσει να εξωτερικεύσουμε τις πιο τολμηρές ερωτικές μας φαντασιώσεις.

 Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρατηρήσουμε έντονα καιρικά φαινόμενα, μόλυνση στη θάλασσα, έξαρση των ιώσεων, φωτιές ή χημικά εγκαύματα. Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις  αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δυο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό θα είναι σε όψη συνόδου στις 18/05/2022, ενώ όψη τετραγώνου θα ξανασυναντηθούν στις 12/10/2022, στις 19/11/2022 και στις 15/05/2023.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους παρασύρει σε παράτολμες αποφάσεις, ενώ στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους είναι πιθανό να μην σεβαστούν τα όρια των άλλων. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εξωτερικεύσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, ενώ από την άλλη πλευρά αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την υγεία τους καθώς είναι επιρρεπείς στις ιώσεις.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές ή να φανούν ασυνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε περιττές σπατάλες και έξοδα εντυπωσιασμού, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γίνουν έρμαιο των ερωτικών τους επιθυμιών.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό τους μέλλον, οι οποίες είναι πιθανό πολύ σύντομα να διαψευσθούν, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστούν αυτή τη χρονική περίοδο να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο στα προβλήματα τους μέσα σε ψεύτικους παραδείσους, όπως είναι το αλκοόλ και οι ουσίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!