Τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ..


Οι ξεκάθαρες καταστάσεις είναι αυτές που μας βοηθούν να λειτουργούμε ήρεμα και ομαλά στην καθημερινή μας ζωή, υπάρχουν όμως και αυτές οι στιγμές της σύγχυσης και της αυταπάτης όπου νιώθουμε ότι δεν έχουμε από που να κρατηθούμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις.

Στις 11/01 ο πλανήτης της δράση Άρης από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 53΄). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα αυτό που είναι πιθανό να βιώσουμε είναι, εντάσεις και συγκρούσεις στην καθημερινότητα μας η οποία θα οφείλεται είτε από προβλήματα στην επικοινωνία είτε εξαιτίας των απόψεων που μπορεί να υποστηρίζουμε με φανατισμό, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι πολύ εύκολο να φτάσει στα άκρα.

Ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να νιώθουμε πολύ σίγουροι για τον εαυτό μας, και αυτό να μας κάνει να  αδιαφορήσουμε για τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στον επαγγελματικό ή φιλικό μας κύκλο. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέχουμε είναι την αίσθηση του ορίου, και αυτό γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είμαστε ελαστικοί με το περιβάλλον μας και σε άλλες μπορεί να καταπατήσουμε τα όρια των άλλων.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, θα πρέπει να είμαστε επίσης και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας,  γιατί εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να είμαστε επιρρεπής στα μικροατυχήματα. Ενώ, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ψάξουμε να βρούμε τρόπους για να ξεφύγουμε από μια πραγματικότητα που δεν μας αρέσει, και να ζητήσουμε βοήθεια  στους ψεύτικους παραδείσους του αλκοόλ, των φαρμάκων ή των ουσιών. Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, θα μας ωθήσει να εξωτερικεύσουμε τις πιο τολμηρές ερωτικές μας φαντασιώσεις.

 Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρατηρήσουμε έντονα καιρικά φαινόμενα, μόλυνση στη θάλασσα, έξαρση των ιώσεων, φωτιές ή χημικά εγκαύματα. Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις  αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δυο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό θα είναι σε όψη συνόδου στις 18/05/2022, ενώ όψη τετραγώνου θα ξανασυναντηθούν στις 12/10/2022, στις 19/11/2022 και στις 15/05/2023.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους παρασύρει σε παράτολμες αποφάσεις, ενώ στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους είναι πιθανό να μην σεβαστούν τα όρια των άλλων. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εξωτερικεύσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, ενώ από την άλλη πλευρά αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την υγεία τους καθώς είναι επιρρεπείς στις ιώσεις.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές ή να φανούν ασυνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε περιττές σπατάλες και έξοδα εντυπωσιασμού, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γίνουν έρμαιο των ερωτικών τους επιθυμιών.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό τους μέλλον, οι οποίες είναι πιθανό πολύ σύντομα να διαψευσθούν, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστούν αυτή τη χρονική περίοδο να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο στα προβλήματα τους μέσα σε ψεύτικους παραδείσους, όπως είναι το αλκοόλ και οι ουσίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!