Τετράγωνο Ερμή – Δία, Τα λόγια όλο συναίσθημα μπορεί να μην είναι αληθινά


Η επιθυμία μας να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων γύρω μας, είναι πιθανό να μας οδηγήσει πολλές φορές σε υπερβολές, ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν την προσωπική μας ζωή μπορεί να μας οδηγήσουν σε συμπεριφορές για τις οποίες το πιθανότερο είναι μελλοντικά να μετανιώσουμε. Στις 09/07 ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (08ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της , όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, το πιθανότερο είναι να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ορμή την χαρά, την θλίψη, το άγχος αλλά και τον θυμό μας και  σε λόγια και υποσχέσεις, τις οποίες θα μας είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε. Από την άλλη πλευρά,  κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής συζήτησης θα έχουμε την τάση να πούμε πράγματα που ξέρουμε ότι θα πληγώσουν ή θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές μας.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι, ότι κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα  μιλάμε πιο δυνατά ή θα κάνουμε φασαρία στην προσπάθεια μας να  βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι, εάν θέλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την επαγγελματική μας πορεία,  να αποφύγουμε αυτές τις ημέρες την συμμετοχή μας  σε  ανούσιες  συζητήσεις, κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 4 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα σας παρασύρει σε υπερβολές στον τρόπο που προσπαθείτε να προβάλετε τον εαυτό σας, αλλά και υποσχέσεις τις οποίες ξέρετε ότι είναι απίθανο να τηρήσετε στην δουλειά σας , με αποτέλεσμα μελλοντικά να φανείτε ασυνεπείς και αναξιόπιστοι επαγγελματίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την τάση να παίξετε με τα συναισθήματα των φίλων και του συντρόφου σας ή να τους μιλήσετε με απαξιωτικό ή προσβλητικό τρόπο.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους παρασύρει σε παρασκηνιακές συζητήσεις, κουτσομπολιά αλλά και πισώπλατα κακόβουλα σχόλια απέναντι στους συναδέλφους τους,  με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στην δουλειά τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σχολιάσουν αρνητικά ένα φιλικό τους πρόσωπο, το οποίο θα αντιδράσει έντονα όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις προσδοκίες που αφορούν την εξέλιξη μιας  οικονομική συνεργασίας, και να παρασυρθούν σε έξοδα και άσκοπες σπατάλες χωρίς λόγο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια τους να τραβήξουν την προσοχή και να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε μεγάλα λόγια και ανούσιες υποσχέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!