Τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Αποκαλύψεις που θα μας εκπλήξουν !!


Η περίοδος που διανύουμε, εξαιτίας των Εκλείψεων, αλλά και των σημαντικών γεγονότων και αποκαλύψεων, μας προκαλεί αρκετή ένταση και εκνευρισμό, τόσο στις σχέσεις μας με τους φίλους μας όσο και με τους συνεργάτες μας.Για άλλη μια φορά, η επικοινωνία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα περάσει από σαράντα κύματα, συγκεκριμένα  στις 27/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 12’), θα ανεβάσει το επικοινωνιακό θερμόμετρο στα ύψη.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα  από την μια πλευρά θα είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι με τους φίλους, τον σύντροφο και τους συνεργάτες μας, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε διπλωματικά και πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε πλάγιους τρόπους, να προχωρήσουμε σε παρασκηνιακές κινήσεις, σε  υπονομευτικές ενέργειες, αλλά και χειριστικές συμπεριφορές, στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας και να επηρεάσουμε προς όφελος μας τους δικούς μας ανθρώπους. Επίσης, αρκετοί από εμάς,  θα είμαστε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους γύρω μας.

Ενώ κάποιοι άλλοι , είναι πιθανόν να βρεθούμε αντιμέτωποι και με σημαντικές αποκαλύψεις, που αφορούν συμπεριφορές και πράξεις συνεργατών και πολύ κοντινών μας ατόμων,  οποίες θα μας προσγειώσουν  απότομα στην πραγματικότητα, καθώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με αλήθειες που αφορούν την δράση τους. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε αυτές τις ημέρες, είναι τις αρνητικές σκέψεις, καθώς το μυαλό μας θα έχει την τάση να παίζει περίεργα παιχνίδια και να μας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και σενάρια.

Στα θετικά αυτής της όψης, είναι ότι θα αποκαλυφθούν οι κρυφοί εχθροί μας και όσοι έχουν  προσπαθήσει στο παρελθόν να μας δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική μας ζωή ή στην καριέρα μας,  και φυσικά να υποστούν τις συνέπειες που τους αναλογούν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τους κρυφούς εχθρούς και τους ανθρώπους που προσπάθησαν ή κατάφεραν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο παρελθόν, τόσο στην καριέρα σας όσο και στις συνεργασίες σας. Να είστε σίγουροι ότι οι αποκαλύψεις θα σας συγκλονίσουν, ενώ εσείς πρέπει από την πλευρά σας, να πάρετε την απόφαση και να τους απομακρύνεται από την ζωή σας, δείχνοντας σε όλους ότι κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια στην δρόμο προς την επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ανταλλάξετε σκληρά λόγια με τον σύντροφο σας, ενώ κάποιοι άλλοι, είναι πιθανό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τους συντρόφου σας.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι πολλές φορές ο δρόμος προς την επιτυχία, πρέπει να περάσει από το παρασκήνιο, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να κάνετε τις απαραίτητες επαφές, μακριά από τα φώτα. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά σας και ποιοι συνάδελφοι σας προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να νιώσετε έντονη ζήλεια και ανασφάλεια και να παρασυρθείτε σε αρνητικές σκέψεις που αφορούν τον σύντροφο σας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προσπαθήσετε με πλάγιους τρόπους να επηρεάσετε τις αποφάσεις τους. Το σίγουρο είναι ότι διανύεται μια περίοδο έντονου άγχους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας ανασφάλειες, καθώς από την μια πλευρά θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανόν αυτές τις ημέρες να αισθάνεστε έντονη απογοήτευση καθώς τα σχέδια σας δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η ανασφάλεια σας θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις, παρεξηγήσεις και να έρθετε σε άμεση σύγκρουση τόσο με τον ερωτικό σας σύντροφο, όσο και με σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!