Πως θα μας επηρεάσει η Μερική Έκλειψη Ηλίου στου ζώδιο του Σκορπιού


Η  Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού,  εγκαινιάζει τον 2ο κύκλο Εκλείψεων της χρονιάς, ένα κύκλο που μέσα από αυτόν θα μπούμε στην διαδικασία να αναγεννηθούμε συναισθηματικά και να αλλάξουμε ουσιαστικά τον άξονα των αξιών μας. Ο Σκορπιός άλλωστε είναι το ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με τον έλεγχο, το σεξ, το χρήμα, τον θάνατο και την αναγέννηση, και την μεταμόρφωση.

Στις  25/12 και συγκεκριμένα στις 13:48 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου στην 02ο 00’ του Σκορπιού, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 19ο 42’ του Παρορμητικού Αιγόκερω και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου τόσο ιδιαίτερη;

Αρχικά,  η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιείται στον 9ο οίκο του χάρτη, ενός οίκου που αντιπροσωπεύει την γνώση, τις Ανώτερες Σπουδές, την Δικαιοσύνη, τα ταξίδια, την επέκταση, την φιλοσοφία, τους νόμους, αλλά και τις σχέσεις των γειτονικών κρατών μεταξύ τους. Η όψη συνόδου που σχηματίζει με την Αφροδίτη, ουσιαστικά θα μας βάλει στην διαδικασία να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε στις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές, αλλάζοντας ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία μας για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε και τι να απαιτούμε από αυτές. Ίσως αυτό που πρέπει να μάθουμε, μέσα από αυτή την Έκλειψη είναι ότι δεν πρέπει να μένουμε κολλημένοι σε άτομα και καταστάσεις, και ότι κανένας δεν θα μπει στην διαδικασία να μας αγαπήσει, εάν πρώτα εμείς δεν έχουμε αφήσει πίσω μας τους σκελετούς από το  παρελθόν και δεν έχουμε αγαπήσει ουσιαστικά τον εαυτό μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με Κρόνο είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και τις ανασφάλειες μας για το αύριο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μας κάνει ιδιαίτερα σκληρούς τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τα οικεία μας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται, σε άτομα τα οποία είναι συναισθηματικά ευαίσθητα να βγάλει μια θλίψη. Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ωροσκόπο μπορεί να ενισχύσει τις εντάσεις και την επιθετικότητα, και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε και αρκετά φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, γεγονός που όλοι μας απευχόμαστε.

Η παρουσία άλλωστε του κυβερνήτη του Σκορπιού Πλούτωνα στον 1ο οίκο του Ωροσκοπίου, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη για ουσιαστική μεταμόρφωση του εαυτού μας.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ωροσκόπο του χάρτη της Έκλειψης, είναι πιθανό να μας βγάλει μια έντονη νευρικότητα, καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές, εξαιτίας της επιθυμίας να έχουμε εμείς τον έλεγχο, όχι μόνο τις δικής μας ζωής,  αλλά του συντρόφου και τον συνεργατών μας.

Από την άλλη πλευρά, όψη τριγώνου του Ερμή με τον Άρη, θα μας βοηθήσει να δράσουμε άμεσα και να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, σε σημαντικά θέματα, χωρίς να χάσουμε γίνουμε δυσάρεστοι στους άλλους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή την εποχή, ορισμένες καταστάσεις μας παρουσιάζονται μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες, μιας και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να μας παραπλανήσουν ή να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους την ηθική και τις ευαισθησίες μας.

Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την πιεστική όψη τετραγώνου Κρόνου – ανάδρομου Ουρανού που μας πιέζει να αλλάξουμε τον τρόπο που μέχρι τώρα είχαμε δομήσει τον άξονα αξιών μας, γκρεμίζοντας οτιδήποτε σκάρτο και σαθρό.

Μια από τις θετικές όψεις αυτής της Έκλειψης, είναι η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με τον ανάδρομο Ουρανό, η οποία θα κάνει πιο ομαλή την διαδικασία της συναισθηματικής μας αλλαγής και αναγέννησης.

Ενώ η όψη εξαγώνου που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να βρούμε ακολουθήσουμε την φωνή της ψυχής μας και να βρούμε την πραγματική ευτυχία σε ουσιαστικά πράγματα.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 7ο 49’ του Παρορμητικού Ζυγού και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 1ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός της Ωροσκόπος είναι στην 25ο 32’ του Μεταβλητού Τοξότη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Στην σύνθεση των δύο αυτών χαρτών ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίζει ο Τροπικός Άρης με τον Αστρικό Ωροσκόπο, μια όψη που θα μας ωθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, ωστόσο, αυτή σαν κίνηση μπορεί να προκαλέσει αρκετούς καυγάδες και εντάσεις. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει  ο Αστρικός Ερμής με τον Τροπικό Άρη, θα έχει ως αποτέλεσμα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την έκρυθμη κατάσταση που ήδη επικρατεί στις σχέσεις, και κατά τη διάρκεια των λεκτικών διαφωνιών μας.

Οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, και βάζουν την νάρκη η οποία θα πυροδοτήσει αυτές τις αλλαγές, μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Κομβικές ημερομηνίες, οι οποίες μπορεί να μας δώσουν κάποια γεγονότα είναι, στις 31/10 που ο Τροπικός Ερμής θα περάσει από την 2ο του Σκορπιού. Ενώ στην συνέχεια μπορεί να έχουμε κάποια γεγονότα από τις Αστρικές διελεύσεις των γρήγορων πλανητών και του Ήλιου και αυτές είναι, στις 13/11 από την Αστρική Αφροδίτη, στις 15/11 από τον Αστρικό Ερμή και στις 19/11 από τον Αστρικό Ήλιο.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας και θα αναγεννηθούμε ερωτικά και συναισθηματικά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου του Οκτωβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας σε πρώτο πλάνο έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, και να προχωρήσετε στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε μια απρόσμενη οικονομική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας για το ταίρι σας και θα καταφέρετε να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, βάζοντας τέλος σε τοξικές συνεργασίες, και να προχωρήσετε μετά από αρκετή σκέψη, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να καταφέρετε να ανανεώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανόν να ρίξετε τους τίτλους του τέλους και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα απαιτητική θα είναι η καθημερινότητα σας από εδώ και στο εξής. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας,  καθώς θα προκύψουν αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες θα σας φέρουν νέες ευθύνες και περισσότερη δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και με την φυσική σας κατάσταση, να αλλάξετε ορισμένες από τις διατροφικές σας συνήθειες, να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα σελίδα ετοιμάζεται να ανοίξει στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη, τον ενθουσιασμό και το πάθος για να προχωρήσετε στην υλοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αναζωπυρώσει το πάθος στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, ενώ στους αδέσμευτους είναι πιθανό να φέρει ένα νέο έρωτα. Επίσης, είναι πιθανό να ανοίξει το δρόμο για να προκύψει και ένας απόγονος.

ΛΕΩΝ

Με τα ζητήματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, αλλά και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ είναι πιθανό ορισμένοι να προχωρήσετε και στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα αναγεννηθείτε συναισθηματικά, ενώ μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να είναι η αφορμή για να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, τους επόμενους μήνες, στα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αλλάξει σημαντικά την καθημερινή σας ζωή, αφού του επόμενους μήνες θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας, με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, αρκετά επαγγελματικά ταξίδια, ενώ θα αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις σας και θα γίνεται πιο ευέλικτοι και χειριστικοί. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να πάρετε την απόφαση και να κάτσετε και πάλι στα θρανία, ενώ άλλοι είναι πιθανό να βρουν τον έρωτα της ζωής τους μέσα από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας και όχι μόνο  θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε πετυχημένες επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα σας δώσουν την σταθερότητα και σιγουριά που έχετε ανάγκη . Σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία σας να έχετε τον έλεγχο της προσωπικής σας ζωής, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς απέναντι στο ταίρι και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ στην προσπάθεια σας να δείξετε τα συναισθήματα σας θα τους κάνετε όμορφα δώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                  

Σε συναισθηματικές αλλαγές είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ανοίξει το δρόμο για να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην καριέρα σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε την φαινομενική σιγουριά και ασφάλεια της συνήθειας σας, και θα κάνετε μια νέα αρχή ιδιαίτερα συναισθηματική σας ζωή, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη ευτυχία. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, οι αλλαγές αυτές θα έχουν για εσάς μεγαλύτερη διάρκεια, αφού θα σας επηρεάσουν σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα επόμενα σας γενέθλια, η ζωή σας θα έχει αλλάξει ριζικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μυστικά μονοπάτια θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αρχίσετε σιγά σιγά να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε το μέλλον σας, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας, αφού θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ζήσετε ένα παθιασμένο, αλλά, παράνομο έρωτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας και αυτό είναι κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα φέρει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή,  και στις φιλικές σας σχέσεις. Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας, τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, με τα οποία θα μοιραστείτε κοινές κοινωνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα, ενώ είναι πιθανό με την προτροπή ενός φιλικού προσώπου να ασχοληθείτε με τα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε μια φιλική ή κοινωνική εκδήλωση, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο και η σχέση σας να γίνει πιο προσωπική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξετε ριζικά την επαγγελματική σας πορεία, κάνοντας ορισμένοι από εσάς και στροφή στην καριέρα σας, αφήνοντας πίσω μια καθημερινότητα που σας είχε κουράσει. Ενώ, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και για την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την δημόσια εικόνα σας και το κοινωνικό σας status.

ΙΧΘΥΣ

Την μελλοντική σας πορεία θα σχεδιάσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειας, που ήσασταν τα τελευταία χρόνια, και να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας, και αυτό δεν είναι άλλο από το να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών, ενώ άλλοι είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κυνηγήσετε την τύχη σας εκτός χώρας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!