Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει


Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή, για την οποία εμείς πρέπει να βρούμε την δύναμη μέσα μας και να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας, και γιατί όχι, να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας.

Το ζώδιο που είναι συνδεδεμένο, περισσότερο από κάθε άλλο με την αναγέννηση και την μεταμόρφωση σε κάτι πιο ισχυρό είναι ο Σκορπιός. Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο Σταθερό και Υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο, που όπως αναφέρουμε και παραπάνω,  είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον μετασχηματισμό, τον θάνατο, την αναγέννηση και την μεταμόρφωση, αλλά και την επιθυμία να έχω τον απόλυτο έλεγχο της ζωή μου και των ζωών των δικών μου ανθρώπων, το σεξ, την σαγήνη, την χειραγώγηση, τα χρήματα, και την αυτογνωσία, στις 23/10/2022  στις 13:35 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11/2022 στις 10:19 π.μ.

Τα φετινά τους γενέθλια όμως, δεν θα είναι και τόσο εύκολα, αλλά μάλλον πιεστικά, καθώς εξαιτίας των Εκλείψεων και της συγκρουσιακής επιρροής του του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον ανάδρομο Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, απαιτείται από αυτούς να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις, και να μεταμορφώσουν ουσιαστικά την συναισθηματική τους ζωή, αλλάζοντας πεποιθήσεις και συνήθειες μιας ζωής. Κάτι το οποίο σίγουρα για αυτούς δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς έχουν μάθει να ελέγχουν τα πάντα. Αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι, πολύ σημαντικό να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους δίνει το Σύμπαν αυτή τη στιγμή και να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους, γιατί η τύχη και οι ευκαιρίες δεν θα τους χτυπούν για πάντα την πόρτα τους.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Ιχθύς) τα οποία θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν, ενώ κάθε άλλο παρά εύκολα θα περάσουν  οι εκπρόσωποι  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), οι οποίοι θα πρέπει να βάλουν την ζωή τους σε νέα πορεία και να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές, καθώς ο χρόνος κυλά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 25/10 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου  του Οκτωβρίου (02ο 00’), θα ωθήσει να κάνουν στροφή στην ζωή τους και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/11 η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου (16ο 00’), θα προκαλέσει ριζικές αλλαγές και ανατροπές τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και στην καριέρα  των  εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (16ο 15’), τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό (16ο 54’), θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (18ο 54’), θα φέρει αρκετούς περιορισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 45’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (26ο 31’), θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους  Καρκίνους και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πετύχουν προσωπικούς και τους επαγγελματικούς τους στόχους για τους οποίους έχουν δουλέψει σκληρά.
  • Στις 20/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία (28ο 49’), υπόσχεται ότι θα φέρει επιτυχίες, εύκολες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και κέρδη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Ήλιου στο  ζώδιο του Σκορπιού τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή την περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να βρείτε λύσεις, ώστε να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές εκκρεμότητες που  έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία), και έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικές  οικονομικές προτάσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να ανανεώσουν την σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν πολύ έντονες και γεμάτες πάθος ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κληθείτε να πάρετε εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα πιέσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές τόσο στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, και να προχωρήσετε σε νέες, καθώς οι παλιές έχουν γίνει τοξικές. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση ή να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μεταμορφώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ή να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Άλλωστε οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονική περίοδο, δεν σας δίνουν τα περιθώρια για άλλες αναβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές ευθύνες θα φορτωθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να γίνεται πιο άμεσοι, ουσιαστικοί, και αποτελεσματικοί, μαθαίνοντας παράλληλα να μην είστε βιαστικοί και να διαχειρίζεστε  το άγχος σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την υγεία , την διατροφή σας, και την φυσική σας κατάσταση, ενώ για κάποιους από εσάς, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει στο χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να δείτε με χαμόγελο  και αισιοδοξία, το μέλλον σας και να ασχοληθείτε με ιδιαίτερο πάθος με τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, θα βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα οποία θα περάσετε όμορφες στιγμές, και θα διασκεδάσετε. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν το πάθος τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να καλωσορίσουν ένα παθιασμένο έρωτα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και είναι συνδεδεμένες με την νέα ζωή, έτσι πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας τους επόμενους μήνες μπορεί να μπουν στην διαδικασία απόκτησης ενός απογόνου.

ΛΕΩΝ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα είστε πιεσμένοι αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει  να δώσετε όλη σας την ενέργεια, στην προσπάθεια σας να επιλύσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις,  και να τακτοποιήσετε τα  θέματα που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσίας. Ενώ είναι πιθανό, να νιώσετε και συναισθηματικά πιεσμένοι , καθώς εξαιτίας των Εκλείψεων είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένεια σας, εξαιτίας μιας ξαφνικής επαγγελματικής πρότασης ή της έλευσης ενός νέου μέλους. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε και τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ζωή σας κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι  αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα προκαλέσει ριζικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητα σας, με πολύωρες συζητήσεις στην δουλειά σας, πολλές συναντήσεις και αρκετές μετακινήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας πιέσει να αλλάξετε και τον τρόπο του εκφράζετε και επικοινωνείτε τις θέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, ή να χρησιμοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνει η τεχνολογία και το διαδίκτυο για να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Βασικό σας στόχος  αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Ζυγούς είναι να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια το κτητικό σας πρόσωπο, και θα σας αναγκάσει, εξαιτίας των Εκλείψεων, να αποφασίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και την δουλειά σας και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να κρατήσετε τους σημαντικούς για εσάς συνεργάτες. Επίσης, είστε έτοιμοι να δουλέψετε μεθοδικά για να πετύχετε τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και αρκετά έξοδα στην προσπάθεια σας να τους δείξετε τα συναισθήματα σας, από φόβο μην φύγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα φετινά σας γενέθλια είναι από αυτά που θα αφήσουν την σφραγίδα τους στην ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, με τις πολύ σημαντικές Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της φετινής γενέθλιας χρονιάς σας, θα σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε αλλαγές, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις  επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μια διαδικασία ιδιαίτερα επίπονη για κάποιους από εσάς, ωστόσο σημαντική, καθώς μέσα από αυτή θα καταφέρετε να βγείτε από το τέλμα που έχετε μπει και θα αναγεννηθείτε ουσιαστικά, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας την χαρά της δημιουργίας και της ευτυχίας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μυστικές και παρασκηνιακές δράσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά, θα σας λειτουργήσει αυτογνωσιακά αφού, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό σας, και την αυτοκριτική σας λίγο πριν από τα φετινά σας γενέθλια, και πριν προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Επίσης, αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις στην προσπάθεια σας να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία καλό θα ήταν στην αρχή να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις θα επαναπροσδιορίσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από σημαντικές νέες γνωριμίες, θα σας δώσει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για εσάς, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και σημαντικέ επαγγελματικές προτάσεις μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και έντονες κοινωνικές δράσεις, μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας σε ένα φιλικό κάλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τους επαγγελματικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ εξαιτίας των Εκλείψεων είναι πιθανό ορισμένοι να πιεστείτε και να αναγκαστείτε να κάνετε αλλαγές ή ακόμα και στροφή στην καριέρα σας. Επίσης, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να φτιάξετε το δημόσιο προφίλ σας, και να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Με αισιοδοξία και χαρά βλέπεται το μέλλον σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού ον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να βγείτε από την αφάνεια και να μπείτε σε δράση. Αυτό σημαίνει ότι με την επιστροφή του ανάδρομου Δία στο ζώδιο σας, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για θα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να εκμεταλλευτείτε  ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να τακτοποιήσετε τις Νομικές και τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, βάζοντας τέλος καταστάσεις που σας πιέζουν εδώ και καιρό. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι  πιθανό να οργανώσετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, ή πάρετε την απόφαση και να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα εκτός χώρας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!