Τρίγωνο Ήλιου- Άρη, Αποφασίζω για την ζωή και τις σχέσεις μου …


Για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι σημαντικό να μην παίρνουμε πρωτοβουλίες και να μην αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς, και για την εξέλιξη μας. Ιδιαίτερα, όταν αυτό αφορά τις σχέσεις μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και να κάνουμε πολύ λεπτούς χειρισμούς. Στις  18/10, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του  Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού με τον πλανήτη της δράσης  Άρη  από τους Διδύμους(24ο 31’), μας δίνετε η δυνατότητα να δείξουμε τον δυναμισμό μας.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις, και κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν για  αναπτύξουμε τα μελλοντικά μας σχέδια. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά το πεδίο του έρωτα, θα γίνουμε πιο τολμηροί,  και διεκδικητικοί με  τον σύντροφο μας και αυτό είναι κάτι που θα τον ενθουσιάσει. Από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουμε να  πάρουμε μερικές  παράτολμες ή για άλλους ριψοκίνδυνες που αφορούν την δουλειά και το μέλλον της καριέρας μας, παρόλο που εμείς ξέρουμε ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή  για να τολμήσουμε το επόμενο μας βήμα.

Κάτι άλλο που μπορούμε να καταφέρουμε, είναι να βρούμε την δύναμη και να απαλλαγούμε από διάφορες κάποιες κακές συνήθειες.  Αυτό που θα παρατηρήσει καθένας μας ξεχωριστά, αυτές τις ημέρες, είναι ότι τα αποθέματα ενέργειας μας είναι ατελείωτα, γι’ αυτό και πρέπει να βρούμε τρόπους για να την εκτονώσουμε, ένας από τους καλύτερους είναι μέσω της γυμναστικής.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα επηρεάσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες.Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα είναι μια χρονιά που θα εκπλήξουν τους γύρω τους ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν, ιδιαίτερα για τις προσωπικές τους σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε μια ιδιαίτερα τολμηρή συνεργασία, μέσα από την οποία θα καταφέρουν να δείξουν τις ικανότητες τους και τα επικοινωνιακά τους ταλέντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να διεκδικήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει και να πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους βοηθήσει να δείξουν το δυναμικό τους πρόσωπο στην δουλειά τους και να ξεχωρίσουν, και να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα συνάδελφο τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να απαλλαγούν από μια κακιά συνήθεια.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμου θα τους ωθήσει να κάνουν πάρουν την ζωή στα χέρια τους και να τολμήσουν να κυνηγήσουν  τα φιλόδοξα και αρκετά ριψοκίνδυνα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία θα ανοίξουν τον δρόμο τις μελλοντικής τους επιτυχίας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διεκδικήσουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να βρουν λύσεις και σε ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά τους πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια σχέση, η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!