Τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις ..


Τις πληροφορίες που δεχόμαστε θα πρέπει να αξιολογήσουμε με προσοχή αυτές τις ημέρες, καθώς άλλες μπορεί να προέρχονται από μη αξιόπιστες πηγές, ενώ άλλες μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένες.

Υπεύθυνη για όλο αυτό το επικοινωνιακό αλαλούμ θα είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 23/05 ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο τους Ιχθύες (22ο 53’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ότι ακούμε να και μην βιαζόμαστε να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές  παρανοήσεις,  κατά συνθήκη ψέματα, αλλά,  και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ιδιαίτερα , κατά τη διάρκεια των προσωπικών μας συζητήσεων είναι πιθανό να δώσουμε υποσχέσεις που εκ των προτέρων ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε,  απλά μπορεί να θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγουμε από μια δύσκολη κατάσταση ή γιατί δεν θέλουμε εκείνη την στιγμή να στεναχωρήσουμε τους συνομιλητές μας με αποτέλεσμα στο τέλος να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα και να φανούμε ασυνεπείς.

Σε άλλες περιπτώσεις, πιθανόν να είναι ο στόχος μας  να εξαπατήσουμε του φίλους ή τους συνεργάτες μας προβάλλοντας μια εικόνα που δεν είναι πραγματική. Ένα ακόμα στοιχείο αυτών των ημερών θα είναι οι αναβολές που μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμα μας , αλλά και το έλλειψη συγκέντρωσης η οποία μπορεί να μας οδηγήσει είτε  να χάσουμε προσωπικά μας αντικείμενα,  είτε να κάνουμε λάθη στην δουλειά μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ότι λέτε θα πρέπει να είστε εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες είναι πιθανό στην προσπάθεια σας να γίνεται αρεστοί, είτε να δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να τηρήσετε, είτε να πείτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν. Να θυμάστε όμως ότι η κάθε μας πράξη έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρό καλάθι θα πρέπει να κρατάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μπορεί να σας φέρει μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς θα φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις δεσμεύσεις και τα μεγάλα λόγια θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας να προβάλλετε τις ικανότητες κρύβοντας με έξυπνο τρόπο τα ελλείμματα σας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας ρίξει στην παγίδα των συνεργατών σας οι οποίοι μπορεί να σας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις που σας δίνουν οι συνεργάτες σας θα πιστέψετε εσείς οι Καρκίνοι. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές αναβολές στο πρόγραμμα σας.

ΛΕΩΝ

Τις αδυναμίες σας θα πρέπει να κρύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα κολακείας από φιλικά σας πρόσωπα τα οποία θα έχουν ως στόχο να εκμεταλλευτούν όχι μόνο τα χρήματα σας, αλλά κυρίως τις συναισθηματικές σας ευαισθησίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας, στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα προβάλλουν τις επιτυχίες τους κρύβοντας επιμελώς τα τρωτά τους σημεία, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να αναλάβουν ευθύνες στις οποίες ξέρουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

ΖΥΓΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας ωθήσει να κάνετε σχέδια τα οποία δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε λάθη τα οποία μπορεί να σας στοιχίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπερβολικές προσδοκίες είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για την οικονομική επιτυχία ενός επαγγελματικού σας εγχειρήματος, το οποίο μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που εσείς φαντάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό στην προσπάθεια σας να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να πέσετε θύματα εξαπάτησης των δικών σας ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά φορτωμένο είναι το πρόγραμμα στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες. Οι νέες ευθύνες που έχετε αναλάβει, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε μικρά αθώα ψέματα στην δουλειά σας, στην προσπάθεια σας να μην δυσαρεστήσετε τους προϊσταμένους σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ιατρικές εξετάσεις γιατί είναι πιθανό τα αποτελέσματα που θα πάρετε να μην είναι σωστά και να χρειαστεί να τις επαναλάβετε.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι είναι ότι τα φαινόμενα μερικές φορές απατούν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για την πορεία υλοποίησης ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε με ένα άτομο το οποίο πιθανό να μην αξίζει την  θέση που του έχετε δώσει.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μπλέξετε λίγο τα πράγματα, καθώς στην προσπάθεια σας να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν ή να τους ευχαριστήσετε είναι πιθανό να τους δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Επίσης, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να πέσετε θύματα εξαπάτησης από μέλη της οικογένειας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!