Ήλιος στους Διδύμους και η διάθεση αλλάζει …


Τους φυσιολογικούς μας ρυθμούς αρχίζουμε να βρίσκουμε και πάλι ,  και να ζούμε ότι στερηθήκαμε, δηλαδή τις συναντήσεις με φίλους, τις μικρές αποδράσεις, ενώ κάποιοι από εμάς έχουν αρχίσει να κάνουν  και τα πρώτα σχέδια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της ενέργειας που υπάρχει γύρω μας, και στην έντονη κινητικότητα, θα παίξει η παρουσία  του Ήλιου στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο  του στους Διδύμους στις 20/05 στις 22:37 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 21/06 στις 06:31 π.μ.  όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, κυρίαρχο ρόλο στην ζωή μας θα παίξει η επικοινωνία όχι μόνο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και το τηλέφωνο, αλλά κυρίως μέσω της προσωπικής επαφής, που κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα στερηθήκαμε. Επίσης θα αυξηθούν οι μετακινήσεις μας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή προσφέροντας μας και πάλι την αίσθηση της ελευθερίας.

Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο έχουμε την χαρά  να συναντήσουμε μετά από καιρό τους φίλους και τα συγγενικά μας πρόσωπα , να ξαναζωντανέψουμε την κοινωνική μας ζωή, και να  προβάλλουμε τον εαυτό μας και τις επαγγελματικές μας επιτυχίες. Από την άλλη πλευρά, πριν ξεκινήσουμε τις μικρές μας αποδράσεις είναι απαραίτητο  να ασχοληθούμε και με το μεταφορικό μας μέσο.

Ωστόσο, επειδή η φετινή παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους έχει και μερικές ιδιαιτερότητες,   ξεκινώντας από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην επιθυμία μας να προχωρήσουμε στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αλλά και από τις Εκλείψεις, οι οποίες όπως πάντα θα λειτουργήσουν ως δείκτες αλλαγών.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλου στους Διδύμους θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) τα οποία θα έχουν  την ενέργεια αλλά και τις ευκαιρίες για να υλοποιήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους, ενώ είναι πιθανό να δυσκολέψει τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας  του Ήλιου στους Διδύμους  οι όψεις  που θα σχηματίσει είναι:

  • Στις 21/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (00ο 47’), είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/05 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη (5ο 25’), η οποία θα φέρει αλλαγές και θα προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/06 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (13ο 24’), κάτω από την επιρροή της οποίας τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα,  θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους και το μέλλον τους.
  • Στις 10/06 η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων (19ο 47’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.
  • Στις 11/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (20ο 21’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/06 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (23ο 09’), είναι πιθανό να μετατρέψει σε εύκολα θύματα απάτης τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το πέρασμα  του Ήλου από τους Διδύμους  θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη και έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα γεμίσει το επόμενο χρονικό διάστημα την καθημερινή σας ζωή με πολλές συζητήσεις, όχι μόνο με συνεργάτες άλλα και με φίλους, στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και να προβάλλετε τις επιτυχίες σας. Θα πολλαπλασιαστούν οι  μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να ξεκινήσετε και ένα νέο πρόγραμμα Σπουδών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η  είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, που θα εδραιώσουν την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα έξοδα σας και να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες, ενώ παράλληλα είναι σημαντικό  να είστε συνεπείς και στις οικονομικές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα θα είναι τα φετινά σας γενέθλια. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει, εξαιτίας των Εκλείψεων, να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές  και νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να τα τοποθετήσετε σε σταθερές βάσεις.  Το σημαντικό είναι να πάρετε γρήγορα τα μηνύματα και να προσαρμοστείτε άμεσα στη νέα σας ζωή. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Καρκίνους. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο, και να μπείτε στην διαδικασία να  σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, είναι σημαντικό αυτή τη χρονική περίοδο να κρατήσετε κρυφή την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η κοινωνική σας ζωή και πάλι θα λάμψει, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ξαναβρεθείτε και πάλι με φίλους, να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα καινούργια πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σας θα μείνουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην εξέλιξη της  καριέρας σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλου στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε  Επίσης, για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να κάνετε και στροφή στην καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε στραμμένο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό  τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για  να προωθήσετε τα  νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να κλείσετε τις Νομικές σας υποθέσεις ή για τους νεότερους να αποφασίσετε για τις Σπουδές σας. Ενώ η επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και με την οργάνωση των διακοπών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οριστικές λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους ξεπεράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σε αυτές που αξίζουν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνουν νέα ξεκινήματα στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα σας αυτή τη χρονική περίοδο.
Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλή δουλειά αλλά  και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναγκαστείτε να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις αισιόδοξες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια τα οποία είχατε αφήσει στην άκρη, να διασκεδάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ενώ αυτή τη χρονική περίοδο ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ 

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού σας και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις σε αυτά, αλλά και με θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ είναι πιθανό μια επαγγελματική πρόταση να είναι η αφορμή για να αλλάξετε τόπο κατοικίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!