Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Επιρρεπείς στις υπερβολές !!


Κάθε νέο μας ξεκίνημα είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αισιοδοξία και ενθουσιασμό, με την προϋπόθεση ότι έχουμε επίγνωση της κατάστασης και της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλουμε και δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε υπερβολές. Την τάση μας για υπερβολή θα πρέπει να προσέχουμε στις 29/06, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον  Δίας από το ζώδιο του  Κριού (07ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ελέγξουμε τα συναισθήματα καθώς θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε τις σκέψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας με υπερβολικό τρόπο,  ενώ είναι πιθανό να μην σεβαστούμε τα όρια των δικών μας ανθρώπων και να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε στην προσωπική τους ζωή. Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες, είναι όλοι μας να είναι υπερβολικά αισιόδοξοι, να έχουν την τάση να διαδίδουν φήμες ή να παρασύρονται σε υπερβολικά σχόλια, κουτσομπολιά ή να εκφράζουν με υπερβολικό τρόπο τον ενθουσιασμό αλλά και την απογοήτευση τους.

Επίσης θα πρέπει να περιορίσουμε την τάση μας να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη του από υπερβολική σιγουριά και αισιοδοξία, αλλά και την επιθυμία να βρίσκουμε  εύκολες λύσεις. Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα πρέπει να προσέχουμε αυτά που λέμε γιατί δεν θα έχουν για πάντα την διάθεση να μας καλύπτουν ή να δικαιολογούν. Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες καλό είναι να αποφύγουμε την βόλτα μας στα μαγαζιά, γιατί το πιθανότερο είναι να προχωρήσουμε σε αγορές ή έξοδα που θα μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού,  το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με την διατροφή μας όπου μπορεί να παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την διατροφή τους γιατί θα έχουν τάση να πάρουν κιλά. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού , από την μια πλευρά θα τους κάνει υπερβολικά σίγουρος και αισιόδοξους, με αποτέλεσμα να μην δουλέψουν μεθοδικά και να επαναπαυτούν μόνο στην καλή τους τύχη, η συμπεριφορά τους αυτή είναι πιθανό να τους δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές τους σχέσεις καθώς θα φανούν ασυνεπείς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσουν με υπερβολικό τρόπο τον ενθουσιασμό αλλά και την απογοήτευση τους στον σύντροφο τους, και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε κουτσομπολιά ή να τους κάνει αποδέκτες κακόβουλων σχολίων τόσο στον φιλικό τους κύκλο όσο και στο χώρο της εργασίας τους, με αποτέλεσμα να εκτεθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες είναι απαραίτητο να προσέχουν την διατροφή τους,  γιατί εξαιτίας της συναισθηματικής τους πείνας μπορεί να οδηγηθούν σε υπερφαγεία ή διατροφικές ατασθαλίες

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον μια οικονομικής συνεργασίας ή μπορεί να τους ωθήσει σε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό του μήνα. Σε προσωπικό επίπεδο, ο υπερβολικός ενθουσιασμός ή η απογοήτευση τους μπορεί να τους οδηγήσει σε συναισθηματικές σπατάλες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ...

Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες π ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά ...

Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u