Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Επιρρεπείς στις υπερβολές !!


Κάθε νέο μας ξεκίνημα είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αισιοδοξία και ενθουσιασμό, με την προϋπόθεση ότι έχουμε επίγνωση της κατάστασης και της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλουμε και δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε υπερβολές. Την τάση μας για υπερβολή θα πρέπει να προσέχουμε στις 29/06, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον  Δίας από το ζώδιο του  Κριού (07ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ελέγξουμε τα συναισθήματα καθώς θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε τις σκέψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας με υπερβολικό τρόπο,  ενώ είναι πιθανό να μην σεβαστούμε τα όρια των δικών μας ανθρώπων και να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε στην προσωπική τους ζωή. Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες, είναι όλοι μας να είναι υπερβολικά αισιόδοξοι, να έχουν την τάση να διαδίδουν φήμες ή να παρασύρονται σε υπερβολικά σχόλια, κουτσομπολιά ή να εκφράζουν με υπερβολικό τρόπο τον ενθουσιασμό αλλά και την απογοήτευση τους.

Επίσης θα πρέπει να περιορίσουμε την τάση μας να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη του από υπερβολική σιγουριά και αισιοδοξία, αλλά και την επιθυμία να βρίσκουμε  εύκολες λύσεις. Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα πρέπει να προσέχουμε αυτά που λέμε γιατί δεν θα έχουν για πάντα την διάθεση να μας καλύπτουν ή να δικαιολογούν. Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες καλό είναι να αποφύγουμε την βόλτα μας στα μαγαζιά, γιατί το πιθανότερο είναι να προχωρήσουμε σε αγορές ή έξοδα που θα μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού,  το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με την διατροφή μας όπου μπορεί να παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την διατροφή τους γιατί θα έχουν τάση να πάρουν κιλά. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού , από την μια πλευρά θα τους κάνει υπερβολικά σίγουρος και αισιόδοξους, με αποτέλεσμα να μην δουλέψουν μεθοδικά και να επαναπαυτούν μόνο στην καλή τους τύχη, η συμπεριφορά τους αυτή είναι πιθανό να τους δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές τους σχέσεις καθώς θα φανούν ασυνεπείς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσουν με υπερβολικό τρόπο τον ενθουσιασμό αλλά και την απογοήτευση τους στον σύντροφο τους, και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε κουτσομπολιά ή να τους κάνει αποδέκτες κακόβουλων σχολίων τόσο στον φιλικό τους κύκλο όσο και στο χώρο της εργασίας τους, με αποτέλεσμα να εκτεθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες είναι απαραίτητο να προσέχουν την διατροφή τους,  γιατί εξαιτίας της συναισθηματικής τους πείνας μπορεί να οδηγηθούν σε υπερφαγεία ή διατροφικές ατασθαλίες

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον μια οικονομικής συνεργασίας ή μπορεί να τους ωθήσει σε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό του μήνα. Σε προσωπικό επίπεδο, ο υπερβολικός ενθουσιασμός ή η απογοήτευση τους μπορεί να τους οδηγήσει σε συναισθηματικές σπατάλες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!