Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους ..


Η επιθυμία μας να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής, πολλές φορές μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές, για τις οποίες συνήθως μετανιώνουμε. Στις 15/11  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον  Δία από το ζώδιο του  Υδροχόου (23ο 40’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία η επιθυμία μας να νιώσουμε πολύ κοντά  με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορεί να μας ωθήσει ορισμένους από εμάς να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε στην ζωή τους και να την ελέγξουμε, και άλλους, να μας ωθήσει να  εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας με υπερβολικό τρόπο,  και στις δύο περιπτώσεις το πιθανότερο είναι να  έχουμε  τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η τάση για υπερβολή όμως θα είναι διάχυτη παντού, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κλείσουμε τα αυτιά μας  στα κακόβουλα σχόλια, στα κουτσομπολιά ή στις φήμες που το πιθανότερο είναι να μας  αποπροσανατολίσουν.

Αυτό που επίσης μπορεί να παρατηρήσουμε γύρω μας είναι ότι υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία, ενώ η επιθυμία μας να δώσουμε τέλος στα ζητήματα που μας απασχολούν μπορεί να μας οδηγήσει να ψάξουμε να βρούμε εύκολες λύσεις.

Επίσης, θα πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς μπορεί να ενοχλήσουμε με την στάση μας τους δικούς μας ανθρώπους γιατί κατά βάθος ξέρουμε ότι   θα δικαιολογήσουν.

Πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες, είναι να προσέχουμε το πορτοφόλι μας, καθώς θα έχουμε την τάση να  παρασυρθούμε σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό του μήνα, αλλά,  και με την διατροφή μας καθώς θα έχουμε την τάση να αφεθούμε σε  γαστρονομικές απολαύσεις.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η ροπή τους προς τις υπερβολές  και οι  διατροφικές ατασθαλίες μπορεί να τους οδηγήσουν σε αύξηση του σωματικού τους βάρους. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα μεγεθύνει την συναισθηματική τους κατάσταση με αποτέλεσμα να τους παρασύρει σε συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες. Η τάση τους προς την υπερβολή μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, κυρίως σε άτομα που μπορεί να γνωρίσουν αυτές τις ημέρες μέσα από το φιλικό τους κύκλο, με αποτέλεσμα όταν ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός να απογοητευτούν.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα τους ωθήσει να επαναπαυτούν στην καλή τους τύχη και να αφήσουν τα πράγματα γύρω τους στην τύχη τους, αυτή η στάση τους θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεσοπρόθεσμα προβλήματα στις επαγγελματικές τους σχέσεις καθώς θα φανούν ασυνεπείς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η τάση τους να ελέγχουν τον σύντροφο τους ή να του συμπεριφέρονται με υπερβολικά ελεγκτικό και αλαζονικό τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, είναι πιθανό να τους φέρει σε δύσκολη θέση στην δουλειά τους, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να τους παρασύρει σε κουτσομπολιά ή να τους κάνει αποδέκτες κακόβουλων σχολίων. Από την άλλη πλευρά αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διατροφή τους, καθώς θα έχουν την τάση να παρασυρθούν σε διατροφικές κραιπάλες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u