Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Αναλαμβάνω το μερίδιο των ευθυνών που μου αναλογεί


Την αίσθηση, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η τελευταία Εαρινή Έκλειψη, ότι βρισκόμαστε κάτω από αυστηρό επιτήρηση έχουμε πολύ έντονα, όλοι μας, αυτές τις ημέρες. Και δεν είναι τυχαίο, καθώς στις 15/05 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (24ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα αναγκαστούμε να μάθουμε τις λέξεις  συνέπεια και οι υποχωρήσεις, καθώς για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε θα πρέπει να λειτουργήσουμε κάτω από αυστηρούς κανόνες  και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα άλλων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, αντίστοιχα και εμείς να γίνουμε αυστηροί και να βάλουμε όρια σε όλους όσους βρίσκονται στο οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Από την άλλη πλευρά, μια αναβάθμιση θέση μπορεί να είναι η αιτία που θα έχουμε αρκετό άγχος, αλλά και περιορισμό του ελεύθερου χρόνου μας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα είμαστε μελαγχολικοί, κακοδιάθετοι και συναισθηματικά ψυχροί .

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνου  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, συνεπείς, αυστηροί όχι μόνο με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους, ενώ σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις γύρω τους με συναισθηματική ψυχρότητα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους αναγκάσει να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα είναι σταθεροί αλλά δεν θα τους δώσει τα οικονομικά αποτελέσματα που περιμένανε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι αρκετά αυστηροί με και απόμακροι με ορισμένα φιλικά τους πρόσωπα, ιδιαίτερα με όσους προσπαθούν να ανακατευτούν στην προσωπική σας ζωή.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου , θα τους υποχρεώσει να αναλάβουν νέες ευθύνες, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα αναγκαστούν να κάνουν υποχωρήσεις στην δουλειά τους ή να δουλέψουν κάτω από πιο αυστηρούς κανόνες. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσουν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με ψυχρή λογική, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που είτε θα βάλλουν όρια στο σύντροφο τους ή θα αναγκαστούν λόγο συνθηκών να αναλάβουν ευθύνες, π.χ. εξαιτίας του ερχομού ενός παιδιού.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος που έχουν για το επαγγελματικό τους μέλλον ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που λόγο συνθηκών θα αναγκαστούν να δουλέψουν , κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εισπράξουν την δυσαρέσκεια του συντρόφου τους, καθώς εξαιτίας του φόρτου εργασίας του είναι αγχωμένοι, είτε γιατί εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου  τους, τους παραμελούν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!