Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Μπερδεμένες καταστάσεις !!


Η τάση μας να εξιδανικεύουμε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω μας, είναι η αιτία να μπερδεύει την κρίση μας και να μας δημιουργεί σύγχυση . Ηθικός αυτουργός στο παιχνίδι της συναισθηματικής σύγχυσης αλλά των ψευδαισθήσεων είναι ο Ποσειδώνας ο οποίος μας παρασύρει στον κόσμο του ιδεατού.

Στις 12/12  ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, και αυτό γιατί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες οι οποίες πολύ σύντομα θα διαψευσθούν.

Γι’ αυτό εάν δεν θέλουμε  να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής απάτης, καλό θα ήταν να προσέχουμε τις  επιλογές και να μην πάρουμε αποφάσεις κάτω από την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό της στιγμής.

Επειδή ο Ποσειδώνας έχει την τάση να παραμορφώνει την αλήθεια, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να φιλτράρουμε όσο μπορούμε τις πληροφορίες που μας δίνονται, και να προσπαθούμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από την ιδανική εικόνα κάποιων ανθρώπων ή επαγγελματικών προτάσεων γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχει δόλος ή έντονο παρασκήνιο.

Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς αυτή η όψη θα επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα μεγεθύνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους για το μέλλον, αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα να μην εκτιμήσουν σωστά μια επαγγελματική πρόταση ή την συμπεριφορά των συναδέλφων τους και να οδηγηθούν σε λανθασμένες αποφάσεις και επιπόλαιες αντιδράσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, απαιτεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών τους και να μην προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες, γιατί το πιθανότερο είναι να πέσουν θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν πρέπει να αφήσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους να επηρεάσουν τη σχέση τους με το ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα τους παρασύρει στον κόσμο της εξιδανίκευσης, γι’ αυτό καλό θα ήταν κάτω από την επιρροή αυτής της όψης να μην προχωρήσουν σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, γιατί το πιθανότερο είναι σύντομα να απογοητευτούν. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή τους δεν είναι πραγματικά αυτά που φαίνονται.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!