Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Μπερδεμένες καταστάσεις !!


Η τάση μας να εξιδανικεύουμε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω μας, είναι η αιτία να μπερδεύει την κρίση μας και να μας δημιουργεί σύγχυση . Ηθικός αυτουργός στο παιχνίδι της συναισθηματικής σύγχυσης αλλά των ψευδαισθήσεων είναι ο Ποσειδώνας ο οποίος μας παρασύρει στον κόσμο του ιδεατού.

Στις 12/12  ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, και αυτό γιατί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες οι οποίες πολύ σύντομα θα διαψευσθούν.

Γι’ αυτό εάν δεν θέλουμε  να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής απάτης, καλό θα ήταν να προσέχουμε τις  επιλογές και να μην πάρουμε αποφάσεις κάτω από την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό της στιγμής.

Επειδή ο Ποσειδώνας έχει την τάση να παραμορφώνει την αλήθεια, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να φιλτράρουμε όσο μπορούμε τις πληροφορίες που μας δίνονται, και να προσπαθούμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από την ιδανική εικόνα κάποιων ανθρώπων ή επαγγελματικών προτάσεων γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχει δόλος ή έντονο παρασκήνιο.

Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς αυτή η όψη θα επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα μεγεθύνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους για το μέλλον, αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα να μην εκτιμήσουν σωστά μια επαγγελματική πρόταση ή την συμπεριφορά των συναδέλφων τους και να οδηγηθούν σε λανθασμένες αποφάσεις και επιπόλαιες αντιδράσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, απαιτεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών τους και να μην προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες, γιατί το πιθανότερο είναι να πέσουν θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν πρέπει να αφήσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους να επηρεάσουν τη σχέση τους με το ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα τους παρασύρει στον κόσμο της εξιδανίκευσης, γι’ αυτό καλό θα ήταν κάτω από την επιρροή αυτής της όψης να μην προχωρήσουν σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, γιατί το πιθανότερο είναι σύντομα να απογοητευτούν. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή τους δεν είναι πραγματικά αυτά που φαίνονται.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!