Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει


Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύρινο και Μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη, μια αισιοδοξία πραγματικά  χρειαζόμαστε όλοι μας, λίγο πριν το τέλος μια ιδιαίτερης χρονιάς, αλλά  και των γιορτών που έρχονται.

Στις 22/11 στις 04: 33 π.μ. ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/12 στις 17:59 μ.μ. Το πέρασμα του Ήλιου  στο ζώδιο της δικαιοσύνης , της Γνώσης, της φιλοσοφίας και της Πνευματικής Επέκτασης, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο αισιόδοξοι και χαλαροί και να δούμε την ζωή  από την πιο θετική της πλευρά, επίσης, θα μας βοηθήσει να μάθουμε ότι μπορούμε να  διασκεδάζουμε και να περνάμε όμορφα με πιο απλά πράγματα και κυρίως με την γνώση, την οποία στην σημερινή εποχή μπορούμε  να επεκτείνουμε χρησιμοποιώντας το διαδικτύου.

Επίσης, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για  να τακτοποιήσουμε γραφειοκρατικά θέματα, ενώ, είναι η ιδανική εποχή για να σχεδιάσουμε τις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας την επόμενη χρονιά, και να οργανώσουμε τα επαγγελματικά μας ταξίδια στο εξωτερικό. Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και να ξαναβρούμε το εσωτερικό μας παιδί.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες,) τα οποία θα προχωρήσουν στην οργάνωση  των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχεδίων με θετική διάθεση, ενώ ένας κύκλος αλλαγών θα ολοκληρωθεί για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), μετά την τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς .

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 29/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (7ο 10’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 01/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (08ο 57’), θα βοηθήσει τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 1ου δεκαήμερου καθώς και όσους  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή και για την καριέρα τους.
  • Στις 04/12 Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου (12ο 22’), θα ωθήσει σε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα   τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/12 ο όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (20ο 26’), θα δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/12 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων ( 27ο 28’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να δουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη.
  • Στις 20/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (28ο 19’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόου που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το πέρασμα του Ήλιου από το  ζώδιο του Τοξότη θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος ξεκινά  για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και  να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σας πλάνων με χαρά και αισιοδοξία. Επίσης, αρκετοί   από εσάς αυτό μπορεί αποφασίσετε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκινήσετε ένας νέο κύκλο  Σπουδών μέσω διαδικτύου. Ενώ για άλλοι μπορεί να σχεδιάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό για την επόμενη χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Την ζωή σας σε τάξη θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία), γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις προσωπικές σχέσεις ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας και να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτές. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κλείσετε τον κύκλο συνεργασιών που πλέον δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι, και να ξεκινήσετε νέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, οι οποίες θα απαιτούν πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις από εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή σας, και γιατί όχι να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους λίγο πριν από τις γιορτές. 

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι μια όαση για εσάς τους Λέοντες, μετά το ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα που προηγήθηκε, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να  αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, και θα επανέλθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στην ζωή σας. Επίσης,  θα βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και τους φίλους σας, ενώ, σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα απορροφήσουν την ενέργεια σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, αναγκάζοντας να βρείτε λύσεις για τις περισσότερες από αυτές, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να  αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, οι οποίες είχαν διαταραχθεί. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινότητα σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βάλει τη ζωή σας σε νέους έντονους ρυθμούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια περίοδος όπου θα έχετε καθημερινά πολλές επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και νέα από φίλους που έχετε να δείτε καιρό.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ευνοείται το φλερτ  μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αρχίσετε να ανακτάτε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας κεκτημένα, και γιατί όχι να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας με την αποδοτικότητα σας και μετά από μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κομβικό σημείο βρίσκεστε εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας,  μια χρονιά που ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, καθώς εξαιτίας των Εκλείψεων που προηγήθηκαν και ολοκληρώνονται με την Ηλιακή Έκλειψη, θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος σημαντικών με αλλαγών τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε το έδαφος και να τις δεχτείτε με χαρά, και να είστε σίγουροι ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά σταθμός στην ζωή σας.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να οργανώσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, παράλληλα όμως θα βρείτε χρόνο για να κάνετε τον απολογισμό και την ενδοσκόπηση σας. Από την άλλη πλευρά αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κοινωνικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα σχέδια σας και να βρείτε μέσα από τον κύκλο των φίλων σας τους νέους σας συνεργάτες.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΙΧΘΥΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή  τη χρονική περίοδο για εσάς τους Ιχθύς είναι η καριέρα σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον χώρο της εργασίας σας με την ικανότητα σας να υλοποιείται με επιτυχία τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να ξεχωρίζετε. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια νέα επαγγελματική πρόταση και να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας. Επίσης, για όσους είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!